Publicat : joi, oct. 29th, 2015

Batalia SMS-urilor: Floricel vs Norut – episodul 1: Atacul postacilor

batalia sms-urilorPe 27 octombrie – adica acum doua/trei zile, pe un site al trustului de presa detinut de Nicolae Florian, fara sa intrebe staff-ul de campanie al sefului lor, postacii s-au intrecut care sa-i pupe primul dosul patronului. Asa ca o minte luminata s-a gandit sa dea un atac la baioneta… la Norut Stanisteanu.

Toata lumea stie ca PNL Giurgiu a comandat un sondaj de opinie care sa stabileasca candidatul la candidatura pentru Primaria Giurgiu. In sondaj s-a inscris, pe langa UNICUL Florian Nicolae, si liberalul Norut Stanisteanu. Un sondaj in care se bate un liberal de o luna cu unul dintre fondatorii PNL Giurgiu. Co-presedintii PNL Giurgiu au anuntat ca sondajul va incepe luni 26 octombrie insa, spune gura targului, unul dintre cei doi (cu siguranta nu este Norut Stanisteanu) nu a achitat la timp cota parte la suma ceruta de casa de cercetari sociologice. Se pare ca intre timp problema s-a rezolvat si sondajul va demara vineri, 30 octombrie.

Revenind la titlul articolului, din exces de zel, un jurnalist habotnic a postat un articol in care se arata indignat de faptul ca Stanisteanu a trimis SMS-uri „pe telefoanele mobile ale giurgiuvenilor”… Dand dovada de un inalt grad de profesionalism, jurnalistul cu pricina porneste o adevarata investigatie jurnalistica sa afle cauza si efectul… SMS-urilor:

“TV Giurgiu a apelat numarul expeditorului, persoana care a expediat sms-ul fiind una dintre cunostintele lui Norut Stanisteanu. Aceasta spune ca initativa de a trimite un imbold algatorilor ii apartine, iar sms-ul a fost trimis doar persoanelor din lista personala. Acum nu stim daca sa o credem sau nu pe cuvant”.

Si da-i si combate pe retelele de socializare… Numai ca la o zi diferenta, aceleasi telefoane ale giurgiuvenilor stresati erau bombardate cu mesaje de la Nicolae Florian (FLORICEL). Asadar, o intreaga munca de documentare si investigatie a unei intregi echipe de jurnalisti si postaci zelosi s-a dus de rapa din cauza mimetismului candidatului lor…

Si ca sa nu fiu suspectat ca “influentez” in vreun fel votul giurgiuvenilor (stresati de SMS-uri) voi reda integral mesajele celor doi contracandidati:

“Este momentul sa privim cu incredere in viitor, sa folosim ambitia, spiritual de invingator si priceperea in interesul comunitatii! FLORIAN NICOLAE (Floricel)”

“Sustineti-ma in sondajul PNL pentru candidatura la Primaria Giurgiu! Transmiteti acest mesaj catre prietenii si apropiatii dumneavoastra! Cu multumiri, Norut Stanisteanu.”

Ramane ca giurgiuvenii care au primit aceste doua mesaje sa faca diferenta. De ton, de topica, de limbaj de lemn sau de limbaj prietenos…

Ion Diaconescu

Despre autor

-

Afisat: 4 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. yonasda spune:

    floricica mincinoasa ar trebui sa-i SUGErezi lui Floricel ceva.O minciunica!!!

  2. ionescu spune:

    Eu ți-am mai spus că vă frământă grija de Floricel. Dacă mesajele sunt așa cum le arăți, măcar el nu cerșește sprijin de la giurgiuveni, ca Stănișteanu, care s-a trezit dintr-o dată că nu mai poate de binele orașului. Până mai ieri alaltăieri nu s-a ocupat decât de binele lui, ca și acum de fapt, se înghesuie repede să mai prindă vreo funcție.

  3. in primul rand a se vedea ca la mesajul trimis de pupincuristii floricelului sta scris la expeditor „nova force”,probabil nenea ce se vrea primar mai cauta si sa recruteze niscai trantori care sa devina paznici la el pe plantatie,ca de,diarela n-are suficienti paznici cand se dantuieste prin bamboo.in al doilea rand,nu stiu cui a trimis stanisteanu mesaje,ca la mine a ajuns doar cel de la nova force-ist.ar fi fost interesanta o dezbatere intre cei doi pnlisti(unu adevarat,altul in trecere pe la acest partid) televizata,si atunci l-am fi vazut pe mutulica floricel cum deschidea gura la intervale de 15 minute,eventual citind fituicile compuse de „urmasul” bratienilor,dumitru beianu.de 4 ani avem o caricatura de primar,urmeaza inca o caricatura,iar cei care vor suferi sunt tot giurgiuvenii prostiti pe fata de noua conducere pnl.