Publicat : Dum, ian. 31st, 2016

Campanie de acoperire online… a dezinformarii

campanie onlineZiua de 29 ianuarie a fost una dificila pentru copresedintele PNL Giurgiu – Dumitru Beianu. Ziua in care Dumitru Beianu a fost invins de Decalogul liberalilor. Sau, nu stim inca, ziua in care cariera lui politica s-a naruit. Dupa ce a fost “dibuit” ca, pentru a fi validat ca si candidat pentru presedintia Consiliului Judetean Giurgiu, a omis sa treaca in declaratia pe propria raspundere ca mai are la activ o candidatura la CJ in anul 1996. Ceea ce, conform punctului II din criteriile de integritate l-ar fi scos din cursa. Ramane de vazut cat de pacaliti se simt liderii PNL de la Bucuresti dupa aceasta… isprava.
Imediat dupa aparitia in presa locala a articolelor cu privire la aspectul comentat mai sus, in mediul online a inceput o campanie furibunda… de acoperire a situatiei in care a fost pus liderul PNL Giurgiu.

O adevarata “armata” de postaci undercover a fost asmutita sa posteze. Orice, numai sa posteze. Si pentru ca cea mai buna aparare este atacul, indivizii sub acoperirea unor adrese si nume false (metoda patentata si probata de “oamenii copresedintelui” cu cateva luni in urma) au dezgropat articole din anii trecuti (2011 – 2014) si le-au postat pe toate retelele de socializare. Unele au fost postate ca materiale de sine statatoare, altele cu comment-uri intr-un limbaj care nu face cinste nici macar unui analfabet. Toata aceasta campanie a fost pornita cu un singur scop: pentru acoperirea sefului de partid, pentru ca “omisiunea” copresedintelui sa treaca pe planul doi, iar cei care navigheaza pe retelele de socializare sa fie acaparati de “coruptii de la PSD” si sa le alunece privirile de la “mincinosii de la PNL”.
Nu avem informatii ca s-ar fi facut vreo sedinta de indata sau vreun brainstorming, dar un semnal s-a dat. Iar “strategia” a mers ca unsa in incercarea de a mai pacali electorii “agatati” de Internet, de a le induce acestora idea ca fata mare a politicii romanesti este PNL-ul. Care este violat(a) sistematic de PSD. Ca “baietii rai” sunt numai si numai in tabara social-democratiei.
Numai ca “strategia” ar putea avea si… revers. Judecatorul – electorul – dupa studierea probelor ar putea sa dea un verdict neasteptat: “fata mare” minte de ingheata BPN-ul. La momentul declaratiei nu era nici macar fata mare, iar de viol nici nu poate fi vorba. Sa nu uitam ca pana la alegeri (intr-un tur sau doua) mai sunt patru luni, iar “ciorbele” incalzite prea des cad rau la stomacul alegatorilor…

Despre autor

-

Afisat: 5 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Ghe. Vasile spune:

  Sti cum ai luat-o tu mah BOUrescule?E si ce daca a furat un ou..acuma merita aceeasi pedeapsa ca unu care a furat un bou?eu zic ca da..tot furt se numeste si se incadreaza la aceeasi fapta..nu afirm ca a furat,doar am dat un exemplu sa inteleaga si BOUrescu…

 2. HAHAHA ! Sincer e cea mai buna veste pe care am primit-o anul asta . Ati amenintat ( voi si sefii vostri – coincidenta emoticon wink contracandidati ai D-lui Beianu) subtil sau direct in ultimele 6 luni ca detineti secretul absolut al nush carui schelet din sifonierul D-lui Beianu incat aproape ca-mi strecuraseti pana si mie ( talibanul emoticon wink ) indoiala in suflet.
  Acum , cand am aflat despre ce e vorba , nu pot decat sa folosesc ca raspuns o mare onomatopee : fffsssss ….hahaha
  Si pentru ca cititorii sa inteleaga exact care e lovitura voastra suprema in alegeri le fac bref un rezumat : in urma cu o cincime de veac , pe cand majoritatea cititorilor erau nenascuti sau in cel mai bun caz mergeau la scoala generala , erau in lupta electorala sute de partide , partidulete , grupari , aliante si miscari. Apareau “ dimineata “ si apuneau o data cu lasarea serii .
  In ’96 o astfel de “miscare “ ecologista ( Miscarea Ecologista din Romania) si-a depus lista de candidati si a participat la alegeri . Cum a castigat doar 0.6% din numarul de primari pana in toamna miscarea s-a dizolvat. La nivel national nu a reusit sa bage in consiliile judetene decat 37 de consilieri din peste 1600 de locuri adica sub un consilier per judet . Deci a candida pe listele acelei miscari pe pozitia a 2-a era ca si cum puteai foarte bine sa stai acasa. Insa cutuma era ca cel care depunea candidaturile sa aiba lista completata pana la pozitia 30 .Oricum nu conta cu cine : rude, prieteni, vecini deopotriva.
  Asa a fost trecut si D-nul Beianu ( de catre sora dansului ) la pozitia 19 . Asta-i motivul pentru care pesedistii considera ca e contrar nu legii ci regulamentului intern PNL-Decalogul sa candideze . Dvs ce parere aveti .Sa mai candideze sau nu ?

 3. Membru PNL spune:

  presa locala dar si cea national cunosc foarte bine persoana beianu dumitru. a fost, este si va ramane cea mai mare jigodie din politica giurgiuveana. UN GUNOI

 4. Spirit spune:

  Mare ti-e gradidina Ta, Doamne! Daca s-a ajuns sa acapareze mediul on line cu fel de fel de articole vechi, doar ca sa-l faca fericit pe prea-maritul lor sef Beianu, e deja tragic-comic. Dar cum crede ca poate sa mascheze adevarul, toata lumea stie ca este duplicitar, de la cei mai mici pana la cei mai mari, presa locala, cea nationala, a ajuns a fie cunoscut Giurgiu prin oameni de nimic care nu fac cinste acestei urbe!