Publicat : Dum, dec. 4th, 2016

Campanie electorala: Europarlamentarul Victor Negrescu, alaturi de PSD Giurgiu

1Duminica, 4 decembrie, europarlamentarul Victor Negrescu a fost alaturi de organizatia PSD Giurgiu si a stat de vorba cu giurgiuvenii intalniti pe traseul dintre sediul PSD si soseaua Bucuresti (pana la intersectia cu Tineretului).5Liderul PES Activists Romania, Victor Negrescu a declarat pentru Opinia giurgiuveanului ca are incredere in electoratul din municipiul si judetul Giurgiu si in organizatia PSD Giurgiu…
“Sunt mandru de faptul ca organizatia PES Activists Romania a devenit deja o forta apreciata la nivel European. Sunt mandru ca PES Activists Giurgiu este o organizatie care a crescut mult in ultima perioada, iar acest lucru se vede din modul in care suntem priviti si primiti de cetatenii din Giurgiu… Dupa acest periplu prin municipiul Giurgiu voi ajunge si in localitatea Singureni… Sunt convins ca PSD Giurgiu va fi din nou pe locul intai pe tara, oamenii de aici sunt muncitori, este o echipa solida si dedicata electoratului”, a declarat Victor Negrescu.2Pe strazile municipiului, Victor Negrescu a fost insotit de presedintele PES Activists Giurgiu – George Palalau, de Razvan Cuc – candidat PSD pentru Camera Deputatilor, de viceprimarul Ion Dragomir, administratorul public al municipiului – Nicu Ghita, deputatul Nicolae Florian si de mai multi membrii PSD si PES Giurgiu.

Articol comandat de PSD – Organizatia Judeteana Giurgiu, redactat de „SC DUNAV MEDIA SRL”. Cod mandatar financiar AEP: 11160007.3467Articol comandat de PSD – Organizatia Judeteana Giurgiu, redactat de „SC DUNAV MEDIA SRL”. Cod mandatar financiar AEP: 11160007.

Despre autor

-