Publicat : vin, mai 13th, 2016

Campanie electorala: Primarul Nicolae Barbu a luat “la pas” orasul

b 2Dupa un mandat in care a pus bazele dezvoltarii durabile a municipiului, primarul Nicolae Barbu a intrat in campania electorala si le cere giurgiuvenilor un nou vot. Un vot pentru continuarea proiectelor pe care le-a demarat in cei patru ani si pentru care trebuie sa se primeasca finantarea.
Asadar, o campanie electorala modesta, fara promisiuni bombastice, fara trambitari de obiective de nerealizat. b1Simplu, printre oameni, carora le prezinta ceea ce s-a realizat in acesti patru ani si cu o prezentare obiectiva a programului de dezvoltare a municipiului, denumit sugestiv si realist “Dezvoltare durabila”. O dezvoltare care cuprinde 5 piloni principali, pentru care, bazele exista deja: “Giurgiu – oras sigur”; “Giurgiu – oras sanatos”; “Giurgiu – oras cultural”; “Giurgiu – oras verde” si “Giurgiu – oras modern”.
Cartierele in care au avut loc primele intalniri cu electoratul – care s-a aratat receptiv – au fost Oinac si cartierul Tineretului.b3
De altfel, intr-o postare pe facebook, primarul Nicolae Barbu le multumeste giurgiuvenilor pentru modul in care au apreciat realizarile de pana acum si pentru ca s-au aratat receptivi la programul de dezvoltare al orasului.

”Multumesc tuturor giurgiuvenilor cu care am stat de vorba in aceste trei zile, in cartierul Tineretului, de la care am primit aprecieri, sfaturi si cu care am discutat despre proiectele pe care doresc sa le continui. Sustinerea voastra, a giurgiuvenilor, imi da certitudinea ca Giurgiu poate parcurge programul meu pentru o dezvoltare durabila, alaturi de echipa din Primaria Giurgiu”.
Astazi, Nicolae Barbu si echipa care il insoteste se va intalni cu electoratul la ora 18:00 in zona Billa.

 

b4

 

Articol comandat de PSD Giurgiu

Editat de SC DUNAV MEDIA SRL

CF. AEP – 21160002

Mandatar Financiar – Cojocaru Dorin

Despre autor

-

Afisat: 12 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. silvia spune:

  NU VA INTELEG DELOC.
  TOTI CARE VA DATI CU PAREREA LA AC ARTICOL
  FLORICEL, BARBU, VLADU, GRIGORE M, L.CIOBANU TOTI SUNT NISTE DOBITOCI
  NU VA MAI AGITATI

  • Blend-A-Merde spune:

   Nu ti-a cerut nimeni sa intelegi ceva. Oricum, nu dai semne ca ai fi in stare. Ne agitam tocmai pentru ca am fost prea multi ani condusi de dobitoci.

   • silvia spune:

    domnul blend-a-med tu dai semne ca esti taticul acestor dobitoci
    tu chiar crezi ca se va schimba ceva?
    vei schimba pnl cu psd va fi cea mai mare realizare
    bine ca nu sunt multi ca tine

    • blend-a-merde spune:

     Pe ăştia îi ai, pe ăştia îi votezi. Ei sunt „emanati” din popor. Cum e turcul şi pistolul. Deci, după logica care-ţi perforează inteligenţa, nu ar mai trebui sa votăm, pentru că votam degeaba. Păi, de ce nu te sui matale în tren şi să o iei pieziş până ajungi la unu’ Kim. Acolo nu se votează. Ar fi bucuros să te vadă. Mai caută, că ca t ine sunt mulţi, să nu te plictiseşti pe drum.

 2. Balalau spune:

  Domnule Diaconescu.!am crezut că aveți coloana vertebrala,însă m.am înșelat!!! Văd că dați dovadă că sunteți un lingău ca nimeni altul!!!hmmm păcat!!!dar …….va cade guvernul!!

 3. Balalau spune:

  Mă nea Barbule,Mă nenea Primarule,Mă șefe… Mă tu chiar crezi ca mai poți să ne prostești?? Mă Nicule ne.ai ars o dată…(regretăm și recunoaștem toți).Știi!!!–Nici noi cei din PSD nu mai dăm cu tine!!

  • FLORINA spune:

   ma za ii spui cui te-a educat
   noi preferam domnule sau cum vrei tu
   dar tu ma balalau crezi mult si prost

 4. Cojocaru Cristian spune:

  Barbone….ești Ko!!! Nici maica precista nu te mai ajută să fii primar!!!

 5. Blend-A-Merde spune:

  Ma nene, a cui a fost ideea sa carpeasca soselele in campania electorala? Dupa mai bine de un sfert de veac de capitalism, asa de prosti ne credeti? Cred ca a fost ideea fruntii psd-iste, ca banuiam ca barbu are si ceva creier in cap.

 6. Alex spune:

  Barbule, șansa ta este subdimensionată cu partidul PSD.
  Halal, acest partid cu ………….

 7. Vasile spune:

  Mai bine puneti titlul: „A luat orasul la vrajeala”. Incearca sa ingrase porcul in ajunul craciunului.
  Nu mai tine nea Barbule. Gata cu pesedeu
  Si de ce nu postati toate comentariile? Nu va da voie Barbu ?