Publicat : mie, iun. 1st, 2016

Candidatul ALDE “o arde” in campanie cu interlopii

alde MihailestiIon Constantin Tudose, candidatul ALDE Giurgiu la primaria din orasul Mihailesti o arde pe barosaneala cu interlopii in campania electorala. Si ca sa fie o treaba socotita, imberbul candidat se afiseaza pe strazi si pe retelele de socializare “la intimidare” cu personajele tatuate (Salata si Cazan- conform cellor de la RTV). Mai mult decat atat, intr-una dintre postari, apar si doi candidati de pe lista de consilieri a candidatului ALDE Giurgiu.
Romania T V a publicat un articol (http://www.romaniatv.net/campanie-cu-interlopi-care-dau-foc-banilor-intr-un-oras-de-langa-capitala_295687.html ) in care sunt si doua filmulete. In unul dintre ele, interlopii ard bani, iar in altul mamam candidatului il da in vileag pe fiul ei, declarand ca “a plecat cu ei in campania electorala. Ce-i trebuia lui mizeria asta de politica?”tudose x
La randul sau, primarul orasului Mihailesti, a comentat cum vede aceasta “intamplare” si unde il pozitioneaza pe contracandidatul sau de la ALDE.
“Dupa cum vad eu ca evolueaza lucrurile, ALDE si candidatul lor vor scoate undeva sub 10% la Mihailesti. Acest Tudose este un copil fara experienta. Un copil care n-a fost in stare sa intre la liceu – chiar s-a chinuit pentru asta. De aceea spun ca este foarte greu pentru el sa conduca o primarie ca cea a orasului Mihailesti. Ca sa va dati seama cat este de cunoscut in Mihailesti, va dau un exemplu: saptamana trecuta au avut un miting la care, cu totii, au fost circa 50 de oameni. Evident ca jumatate erau de la organizatia ALDE din Giurgiu, in frunte cu Vasile Mustatea si Toma Petcu. In ce priveste asocierea lui cu interlopii, nu comentez. Ii las pe cetatenii din Mihailesti sa judece”, a precizat Mihai Dobre.

(Sursa FOTO 1 – RTV.net)

Despre autor

-