Publicat : lun, sept. 7th, 2015

Candidatura… la candidat a lui Floricel se clatina! Un liberal autentic a intrat in cursa interna a PNL Giurgiu

NorutPentru ca la PNL Giurgiu, pana si peretii au urechi si pentru ca au lasat geamurile deschise, o pasarica ne-a ciripit ca e deranj mare in sanul organizatiei municipale. Motivul? Daca pana astazi de dimineata, singurul candidat la candidatura pentru Primaria nmunicipiului era fostul pesedist Nicolae Florian, de aproximativ o ora a intrat in cursa un liberal pur sange – Norut Stanisteanu! Care nu pleaca din pozitia de outsider, ci a intrat in cursa cu cele mai multe sanse de castig. Pe ce ne bazam „speculatia”? Pe faptul ca, in momentul in care va demara sondajul intern – fie ca va fi numai intre membrii PNL, fie ca va fi deschis tuturor cetatenilor din municipiu – numai ideea ca este un sondaj comandat de PNL Giurgiu va crea probleme (de vechime si de vizibilitate politica) pentru Nicolae Florian.

Faptul ca Norut Stanisteanu s-a inscris in aceasta competitie a PNL Giurgiu confera, in sfarsit, o unda de credibilitate organizatiei. Organizatie care este decimata de luptele interne, dar si de plecarile masive ale liberalilor catre PLR-ul lui Toma Petcu. Se pare ca in acest moment (ne-a ciripit aceeasi… pasarica) in organizatia municipala PNL Giurgiu disputa nu va fi numai intre Floricel si Norut, ci si intre „bisericutele” care s-au format in timp. Iar intrarea lui Norut Stanisteanu in competitia interna va coagula liberalii care vor sa le fie recunoscut statutul… de liberal.

Despre autor

-

Afisat: 5 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Stănişteanu este cel mai bun candidat al PNL-ului pentru funcţia de aprimar al mun. Giurgiu şi garantez că va fi şi cel mai bun primar. De ce ? Pentru că a demonstrat asta atât la Dacia Service cât mai ales cât a fost Prefectul judeţului. Cât despre traseism, care traseim? PDL-ul în criză de oameni şi pentru a se folosi de imaginea sa, l-au promovat o vreme, după care văzând alde Anton că nu răspunde la comenzile lor, l-au debarcar. Deci voi vota cu toată convingerea pentru S.N. Stănişteanu.

 2. de unde dracu liberal autentic,parca vine de la pdl de unde s-a lansat politic in functii babane ,nu?

 3. Gheorghe spune:

  Mai bine sa candideze din partea PLR-ului…Sa termine cu bagatul batului prin gard ptr ca nu are nici o sansa…

 4. Maicu Terezu spune:

  Foarte bine ca intra in lupta si Norut.este un pnlist cu adevarat,un bun orator si bun manager.floricel e zero barat pe langa el,si poate pana la urma Norut va iesi primar.

 5. ionescu spune:

  Cum, despre Stanisteanu nu scrii că este traseist?