Publicat : Dum, iul. 10th, 2016

Ce e val, ca valul trece – Florian Nicolae a renuntat la pozitia de lider al organizatiei municipale PNL Giurgiu

florian-N.In cadrul unei recente conferinte de presa sustinuta la sediul PNL Giurgiu, deputatul Nicolae Florian si-a anuntat intentia de a renunta la presedintia organizatiei municipale a liberalilor giurgiuveni. Cel putin pana la solutionarea dosarului de evaziune fiscala in care sunt acuzati atat el, cat si sotia sa si firma pe care aceasta din urma o conduce.
Deputatul liberal a declarat ca in dosarul de evaziune fiscala in care este implicat el si sotia lui sunt acuzati de fapte pe care nu le-au comis…
“Din punct de vedere al conducerii organizatiei municipale a PNL Giurgiu, am hotarât sa fac un pas in spate, pâna la solutionarea dosarului in care eu si sotia mea suntem acuzati de fapte pe care nu le-am comis. E camaraderesc si moral pentru activitatea PNL Giurgiu. Cred in justitie si sunt convins ca se va face dreptate. Daca voi fi gasit nevinovat, voi dori sa fiu propus pentru o functie de parlamentar”, a declarat Florian Nicolae.
In acelasi context, presedintele PNL Giurgiu, Gheorghe Stefan, a apreciat gestul colegului sau de partid ca fiind unul “de onoare, batbatie, onestitate si corectitudine.
“Il felicit pe domnul deputat pentru ca, din respect pentru giurgiuveni si pentru activitatea PNL a ales sa ia aceasta decizie”, a precizat Gheorghe Stefan.

Despre autor

-