Publicat : Dum, mart. 15th, 2015

Ce giurgiuverni il pot urma pe Vanghelie la DNA?

intrebareNu conteaza care sunt numele lor, aceasta este “treaba” DNA-ului. Dar cu siguranta, daca se continua ancheta intr-un mod profesionist si corect, drumul anchetatorilor la Giurgiu va fi inevitabil. Si ne referim la doar doua “intamplari” care au fost devoalate de denuntatorii lui Vanghelie: bani pentru repararea si reamenajarea unor sedii PSD din Bucuresti si finantarea din bani negri a campaniei electorale pentru Mircea Geoana.

Si in unul si in celalalt caz, Vanghelie a avut legaturi serioase cu Giurgiu si in speta cu organizatia PSD de la acea vreme.

Cladirea in care se afla sediul PSD in acest moment (de pe pietonala Mircea cel Batran) a fost reparata, mobilata si amenajata in perioada cand Vanghelie se ocupa de organizatia social democrata din Giurgiu, prin presedintele interimar (propus chiar de primarul sectorului 5) Adrian Popescu. Lucrarile la cladire au fost facute cu firme de care au stiinta cativa pesedisti sau fosti pesedisti si probabil se va ajunge cu ancheta si aici.

In ce priveste campania electorala a lui Mircea Geoana, si aici este cu… cantec. Un cantec al carui portativ trebuie sa fie descalcit si interpretat tot de cei de la DNA.

In tot acest context, nu putem sa nu ne intrebam pe cine tremura… maieul si care vor fi giurgiuvenii care vor da cu subsemnatul sau il vor urma pe Vanghelie…

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Daniel spune:

    Wow-Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza in timpul liber, part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul -Info- la adresa: podan99@gmail.com

  2. N A S O L . PSD GIURGIU DA IN CLOCOT.UNII SE V-OR ARDE,ALTII SE V-OR OPARI.CATIVA SE V-OR FRIGE SAU PRAJI.PREGATITI SPITALU.PARDON,PENITENCIARUL !