Publicat : mar, oct. 20th, 2015

Ce vor giurgiuvenii – cercetare sociologica efectuata de Primaria Giurgiu

strategie localaIn luna februarie a anului in curs, Primaria Giurgiu a efectuat o cercetare sociologica la nivelul municipiului pe un esantion de 102 respondenti selectati pe categorii de varsta, sex, studii, profesii, zona in care locuiesc si locuinta (casa, apartament). Sondajul s-a facut prin completarea unui chestionar aplicat cetatenilor intervievati, iar rezultatele s-au concretizat intr-o „Strategie de dezvoltare locala 2014-2020” a municipiului Giurgiu.

Prezent intr-o conferinta de presa, primarul Nicolae Barbu a prezentat rezultatul sondajului si a precizat ca documentul de planificare strategica elaborat va fi supus aprobarii Consiliului Local Giurgiu.

Giurgiuvenii intervievati au asezat in ordinea importantei pe care au considerat-o, 28 de proiecte de dezvoltare a orasului Giurgiu, in diferite domenii.

Pe primul loc se claseaza monitorizarea video a zonelor publice cu potential infractional ridicat urmat de continuarea introducerii retelelor de apa potabila, infiintarea unui camin de batrani si a unui sistem de protectie a copilului eficient.

71% dintre respondenti au considerat ca este foarte importanta reabilitarea termica a blocurilor de locuit sau amenajarea de plaje pe marginea Dunarii.

Un procent de 62% a considerat foarte importanta reabilitarea strazilor, amenajarea de noi zone de agrement si reabilitarea sistemului de incalzire termica a orasului.

Sub 60% dintre cei chestionati au fost pentru dezvoltarea unor proiecte precum: baza sportiva de pe Canalul Sfantul Gheorghe, includerea cetatii lui Mircea cel Batran in circuitul turistic sau construirea unor rute ocolitoare pentru trafic greu.

Marja de eroare a sondajul este de +/- 3,05%.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Ion spune:

    Colaborare cu castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Selectam urgent persoane din toate localitatile tarii, pentru colaborare part-time sau full-time. Castigurile, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), vin din prima luna, iar activitatea este extrem de simpla. Garantam seriozitate maxima si cerem acelasi lucru. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: locmunca.office@gmail.com