Publicat : joi, ian. 21st, 2016

Ceai cald pentru muncitorii care deszapezesc, dar si pentru cetateni

ceaiIncepand de ieri, 20 ianuarie, pentru ca temperaturile sunt extrem de scazute, cei care lucreaza la deszapezirea strazilor din oras au primit ceai cald din partea municipalitatii. Ceaiul a fost distribuit de catre Cantina de Ajutor Social si Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta. Astfel, Cantina de Ajutor Social din cadrul Primariei Giurgiu in colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta a pregatit peste 500 de litri de ceai cald, care a fost distribuit in cursul zilei de ieri. Au fost impartite pahare cu ceai giurgiuvenilor aflati in trecere pe soseauaTineretului, soseaua Bucuresti, dar si in parcurile Alei, Mihai Viteazul si locatiile unde muncitorii din cadrul Primariei lucreaza la deszapezire.
Dat fiind faptul ca vestile meteorologilor despre temperaturile extrem de scazute nu sunt deloc favorabile, actiunea Cantinei de Ajutor Social si a angajatilor Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Giurgiu din cadrul Primariei va continua si in zilele urmatoare, pâna când temperaturile vor deveni normale pentru aceasta perioada.
In continuare, in ciuda temperaturilor extreme, sistemele de incalzire si apa functioneaza fara probleme, avarii inregistrându-se la alimentarea cu energie electrica si la iluminatul public, de care se ocupa Enel si electricienii GSL.
Pentru imbunatatirea conditiilor de trafic si imbunatatirea circulatiei pietonale, dar si pentru buna desfasurare a activitatii in oras, municipalitatea, prin structurile abilitate si societatile subordonate – Politia Locala, GSL, ADPP, DAS, SVSU, Apa Service, GEP, Financiar Urban – lucreaza la foc continuu – 24 de ore din 24.
Ramâne la dispozitia cetatenilor telefonul pentru sesizari si reclamatii:
0246/ 274 668

Despre autor

-