Publicat : joi, mart. 2nd, 2017

Cetatean de onoare… cu cartile pe masa

cu cartile pe masaAmenintarea de acum cateva luni a consilierului local Alexandru Vladu, ca il va propune si sustine pe colegul sau de partid, Ionel Muscalu pentru a deveni cetatean de onoare a devenit realitate. Si a iscat o serie de discutii in contradictoriu in mediul online…
Dupa tevatura care tine “feisbucul” treaz de cateva zile, Alexandru Vladu a venit intr-o conferinta de presa, “sa joace” sustinerea pentru Muscalu… cu cartile pe masa. Adica a adus cu el sapte din cele noua volume publicate de „prietenul nostru comun”, Ionel…
“Vorbim cu cartile pe masa… Am aici doar sapte din cartile lui Ionel Muscalu… Insa va garantez ca este un om muncitor, este bogat… in carti si familie. Locuieste intr-un apartament cu chirie si este unul dintre oamenii care au pus umarul la infiintarea Asistentei Sociale in Romania si a reprezentat tara cu cinste pe unde a fost in calitate de director OSIM”, a spus Alexandru Vladu.
In fond, ce castiga Muscalu? Castiga prea devreme un loc de veci gratuit, transport in comun gratuit la rand cu pensionarii si elevii si intrarea gratuita la spectacolele de la Ateneu… De ce n-ar merita sa fie cetatean de onoare…

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. a spune:

    Cititorii sunt cei care stabilesc valoarea unei opere literare, nu consilierii locali din incinta spatiului public-administrativ.
    Cine pe ce criterii stabileste daca cineva sa primeasca titlul de cetatean de onoare? Sunt aceste criterii prezentate publicului? …avantajele primirii titlului onorific au fost prezentate vreodata in spatiul public pana la propunerea asta?

    Dar ajutoarele financiare se stabilesc dupa niste criterii (general acceptate)? Cine e indreptatit sa le primeasca si DE CE?

  2. Așa se întampla cînd oameni mici ca Vladu, ne stabilesc standardele pentru excelenta. Oamenii mai pot fi judecati si dupa cei care-i inconjoara!