Publicat : joi, nov. 26th, 2015

Cine a cerut (re)venirea lui Beianu in fruntea ADI-urilor?

beianu declaratie demisieControversata demisie a lui Dumitru Beianu din cele doua ADI-uri “problema” a starnit discutii si declaratii ample si mai ales acuzatoare de o parte si de alta. Ramane totusi o enigma: cine i-a solicitat lui Beianu revenirea asupra demisiei? Vasile Mustatea a precizat intr-o conferinta de presa ca el nu stia nimic despre acest lucru – era in concediu de odihna… Recent, Dumitru Beianu a fost rugat in cadrul unei conferinte de presa sa faca precizari in legatura cu acest subiect mai mult decat bizar.

“Aceasta revenire la demisie mi-a fost solicitata.

Nu spun ca m-a rugat Vasile Mustatea, spun ca s-a discutat, inclusiv cu colegi din executiv, carora Vasile Mustatea le-a transmis aceasta solicitare – sa ma roage sa revin. Dar n-am nicio nevoie sa-i bag si pe respectivii in malaxorul reprosurilor domnului Mustatea si ramane cumva aceasta problema cu un semn al intrebarii. Norocul meu ca e o optiune personala si e o problema de incredere. Cine are incredere ca eu am cele mai bune intentii pentru acest proiect si pentru tot ce se propune in continuare o sa aiba si in continuare. Cine oricum n-a avut si s-a lasat convins de asemenea informatii si declaratii care n-au nicio legatura cu realitatea, reprezinta o pierdere pentru mine”, a precizat Beianu.

Nu comentam declaratia lui Dumitru Beianu – nu de teama unei potentiale actionari in instanta – ci pentru ca este irelevanta, atata timp cat numele celor cu care s-a consultat inainte de decizia revenirii sunt trecute sub tacere si atata timp cat declaratiile celor doi “impricinati” (Mustatea si Beianu) sunt complet diferite.

Despre autor

-

Afisat: 5 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. aaa spune:

  Bubuie Giurgiu de intelepti! Din toate partile.
  Nici nu ma mai obosesc sa scriu mai mult.
  Intelegeti voi.
  Iar intre timp noi ceilalti suntem ocupati cu munca.
  Pacat!

 2. Desi , in principiu , functia de reprezentant al CJ in ADI-uri si de Presedinte al acestor ADI-uri sunt ambele remunerate D-nul Beianu a alergat pentru toate cele 3 ADI-uri nu numai neprimind nici un leu ba chiar venind si cu benzina de acasa.
  Stiu ca e greu de crezut dar asta e realitatea.
  Insa e mai „romaneste ” sa-l barfim decat sa-l sustinem. Ca-n Balcani

 3. Domnul Gavrila a avut aceasta idee pe care a comunicat-o CJEX-ului de fata fiind si Domnul Mustatea. Rationamentul era deblocarea proiectelor si depasirea impasului creeat prin neprezentarea consilierilor judeteni PSD+ALDE la sedinta.
  Toti membrii au crezut ca e o idee buna si au fost de acord. Mustatea nu a avut nimic impotriva. S-a sucit insa cateva zile mai tarziu cand „a dat-o la pace” cu Dnul Badalau si in schimbul celor trei ADI-uri i s-a promis ceva ce oricum n-o sa vada niciodata….hahaha

 4. Astral spune:

  Cred ca Beianu si-a dat seama ca a scapat osul din gura si a inceput sa alerge dupa el, prea tarziu pentru el. Si, joaca asta jenanta, de-a demisia…

  • Desi , in principiu , functia de reprezentant al CJ in ADI-uri si de Presedinte al acestor ADI-uri sunt ambele remunerate D-nul Beianu a alergat pentru toate cele 3 ADI-uri nu numai neprimind nici un leu ba chiar venind si cu benzina de acasa.
   Stiu ca e greu de crezut dar asta e realitatea.
   Insa e mai „romaneste ” sa-l barfim decat sa-l sustinem. Ca-n Balcani