Publicat : joi, mart. 24th, 2016

Cine a creat situatia paradoxala a lui Mustatea – si la PNL si la ALDE si presedinte de CJ

Vasile ALDECea mai bizara decizie luata de liberalii giurgiuveni a fost excluderea lui Vasile Mustatea din partid. Excludere anuntata cu emfaza in conferintele de presa de cei doi copresedinti si sustinuta cu entuziasm pe retelele de socializare de aplaudaci. Se intampla in 2015. Numai ca situatia… politica a lui Mustatea nu a fost clarificata si la nivel central, unde acesta a ramas, paradoxal, vicepresedinte al PNL la nivel national. Dupa aproape un an, Vasile Mustatea si-a exprimat public simpatia pentru ALDE, iar Tariceanu nu a ezitat sa vina la Giurgiu tocmai pentru a-si arata muschii politici. Ocazie cu care s-a incordat si Mustatea, primindu-l pe al doilea om in stat in biroul CJ si participand (la prezidiu) atat la conferinta de presa cat si la intalnirea cu alegatorii ALDE.
Harsait in politica, Vasile Mustatea stie ca chiar daca trece cu adeziune la ALDE nu va pierde nimic. In niciun caz functia de presedinte al CJ. Mustatea a stiut sa isi joace cartea in momentul in care a devenit indezirabil pentru noua conducere a PNL Giurgiu. Profitand de harababura din PNL s-a lasat exclus din organizatia judeteana (poate chiar a provocat aceasta excludere), a insistat la Centru sa ii fie clarificata situatia in cadrul partidului si a asteptat (negociind trecerea politica la un partid – s-a intamplat sa fie ALDE).
Lideriii PNL Giurgiu nu au prezentat niciodata dovada, procesul verbal semnat si parafat, prin care Mustatea a fost exclus din partid. Au facut doar declaratii belicoase si… verbale pe care presa le-a preluat ca atare. Daca (mai) exista asa ceva, Vasile Mustatea poate sa isi semneze linistit adeziunea la ALDE.
Surse din PNL Giurgiu ne-au informat ca se cauta o solutie prin care sa se faca pierdut procesul verbal al sedintei de excludere, astfel incat, la momentul aderarii scriptice a lui Mustatea la ALDE, acesta sa piarda si sefia Consiliului Judetean.
Poate ca, cel putin unul dintre cei doi copresedinti al filialei liberale de la Giurgiu, va prezenta procesul verbal prin care Mustatea a fost exclus. Chiar si un comunicat de presa ar putea sa limpezeasca situatia. De la liderii din Bucuresti ai PNL nu mai avem nicio pretentie sa limpezeasca, politic vorbind, situatia fostului sau actualului liberal Vasile Mustatea.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Membru PNL spune:

    STIU CEI DE LA PNL CE INSEAMNA UN PROCES VERBAL?
    PNL ACUM INVATA SA SCRIE CORECT GRAMATICAL IN PROCESELE VERBALE