Publicat : sâm, aug. 27th, 2016

Cine face “joc de glezne” in PNL Giurgiu?

terasa bucuresti beniZvonurile ca PNL Giurgiu sta pe un butoi cu pulbere nu sunt defel… zvonuri. In urma cu patru zile, in timp ce la sediul partidului liderii isi bateau capul sa puna la punct strategiile de campanie pentru alegerile parlamentare, la o terasa din Bucuresti se puneau la cale… strategii private.
Unul dintre vicepresedintii liberali, Dumitru Beianu, punea tara la cale, la o cafea, cu noul sau amic, Dan Vlaicu – “strategul” dezastrului de la locale al candidatului Nicolae Florian.
Surse din judet ne-au informat ca vara aceasta a fost una fierbinte pentru Dumitru Beianu, care nu se poate (inca) impaca cu ideea ca a pierdut sefia PNL, astfel ca face… joc de glezne, incercand sa-l impuna pe Dan Vlaicu intr-un colegiu din judet, pentru o potentiala candidatura la parlamentare.
Aceleasi surse ne-au spus ca “mister Beni” este consiliat (si uneori insotit) in actiunile din judet de unul dintre lupii tineri ai PSD… Daca aceste informatii se adeveresc, inseamna ca suspiciunile din campania electorala cu privire la “cartite” incep sa prinda contur si sa se transforme in certitudini.
Sursele noastre spun ca activitatea in judet (mai ales pe la primarii PSD) a fost mai intensa in perioada in care actualul sef al PNL Giurgiu – Gheorghe Stefan – era plecat din tara, in concediu.
Sunt si informatii care spun ca Dan Vlaicu s-ar fi laudat ca el este cel care “l-a adus” la Giurgiu pe prefectul actual (de sorginte liberala), iar daca punem cap la cap faptul ca lupul tanar din PSD il lauda pe Vlaicu, iar acelasi “lup” nu are cum sa fie indiferent la viitorul (economici-financiar) al lui Beianu, mai ca putem pune de un scenariu fara sa ne departam prea mult de realitate…
Ramane de vazut daca presedintele PNL Giurgiu, Gheorghe Stefan va reactiona la jocurile de glezne ale colegilor din filiala. Sa nu uitam ca acelasi Gheorghe Stefan a declarat intr-o conferinta de presa ca cine va face “joc de glezne” in partid, va fi sanctionat drastic. Ori, la un fault de cartonas rosu, ne asteptam la o sanctiune pe masura.
N.R. Fotografia care insoteste materialul ne-a fost trimisa la redactie inca de acum patru zile (cand era inca fierbinte). Mentionam ca doamna sau domnisoara din prim planul imaginii a fost blurata de noi si ca nu are niciun amestec in… tarasenie, ci doar intamplator se afla in calea obiectivului fotografului. In cea de-a doua fotografie este nimeni altul decat Dan Vlaicu. Doar asa, pentru publicitate.dan vlaicu

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Membru PNL spune:

  CHIAR ATAT DE CRETIN ESTE BEIANU DUMITRU ?
  NU INTELEGE CA ESTE UN GUNOI AL JUDETULUI
  NIMENI NU VREA SA AUDA DE EL
  BEIANU DUMITRU BLESTEMUL JUD GIURGIU

 2. ioana popescu spune:

  Observ foarte contrariata ,evident,ca desi din echipe de demolatori chiar distrugatori ai Pnl Giurgiu (Toma Petcu,Vasile Mustatea si Dumitru Beianu-toti inventiile lui Lucica Iliescu)doi dintre ei, de voie de nevoie au plecat pe la Alde partide ,a mai ramas o excrescenta politica-transpunerea practica a louserului- care emite pretentii,pareri,exprima idei…..zice el.Dle Beianu ,mai bine ramaneti dvs printre vacile si caprele si alte animale din ferma dvs (facuta din bani cinstiti !!!)Veti mult mai popular ca ciobanul Benny…decat politicianul Tica ….si poate veti avea si rezultate….