Publicat : vin, mai 15th, 2015

Cine „se tine de nas la Giurgiu”? Liberalii sau pedelistii?

mustatea-si-ghe-stefanDaca pana acum o luna, toate tunurile democrat liberalilor din marele PNL din Giurgiu erau puse pe Vasile Mustatea (presedintele CJ si fost copresedinte PNL), asistam acum la o strangere a randurilor langa acelasi Mustatea.  Copresedintele (din partea PDL), Gheorghe Stefan si-a schimbat strategia la 180 de grade. Si in conferinta pe care a sustinut-o singur la fostul sediu PDL si in conferinta de presa de joi, 14 mai, Gheorghe Stefan, surprinzator, „l-a albit” pe Vasile Mustatea. Referindu-se la scandalul declaratiilor dintre purtatorul de cuvant al PSD – Razvan Cuc – si Vasile Mustatea, declaratii care vizau sprijine financiare pentru Spitalul Judetean, Gheorghe Stefan „a uitat” ca in urma cu ceva timp condamna lipsa de interes a conducerii CJ fata de spital si nu numai…

,,Dezaprob numirea lui Constantin Buduru la Muzeu, este o… obraznicie, mi se pare prea mult. La Muzeu vorbim de supercalificare, ce sa caute un inginer in acea functie, ce-l recomanda. La fel si in cazul domnului Matei, de ce s-au luat aceste decizii, doar de dragul de a avea o majoritate in Consiliul Judetean? Iar asta fara o finalitate in interesul cetatenilor. De aceea nici Spitalul nu merge bine, nici Teatrul nu merge bine. La Consiliul sunt multe alte probleme si am foarte multe lucruri sa-i reprosez presedintelui Mustatea” spunea in februarie 2015 Gheorghe Stefan.

Acum, declaratiile sunt din cu totul alt unghi…

„Le recomand celor doi colegi mai tineri – Razvan Cuc (PSD) si Toma Petcu (PLR) ca atunci cand mai vorbesc despre Consiliul Judetean si despre Vasile Mustatea, s-o faca temeinic si justificat. Politicieni ca ei, domnul Vasile Mustatea ii mananca pe paine la micul dejun”.

Ei bine, de aici se nasc intrebarea legitima: ce urmareste domnul Gheorghe Stefan? Raspunsul, speculativ desigur, ar fi ca domnul Gheorghe Stefan isi doreste „o impacare” cu electoratul dur liberal atat al lui Vasile Mustatea cat si al lui Lucian Iliescu, iar faptul ca are „buletin de Mihailesti” il plaseaza pe un loc eligibil pe lista de consilieri judeteni in 2016… Un test important pentru „mihailestean” pentru alegerile parlamentare din toamna lui 2016.

Revenind la titlu, linistea aparenta din noul PNL Giurgiu se datoreaza si faptului ca si liberalii si pedelistii se tin zdravan si strans de nas, convinsi fiind ca nu au de castigat nimic daca-si dau frau liber resentimentelor.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Tutushan spune:

    Sa amintim că cel care a zis de curând că s-a ținut de nas din cauza pedelistilor este nea Tase Liberalu’,fost ministru -catastrofă al apărării în guv.Tăriceanu,care a vrut să retragă trupele române din Irak,fără să se consulte cu nimeni.Un amic din armată zicea că se prăpădeau de râs cadrele militare când venea la vreo întrunire ,era poreclit „Fonfăila”,când inspira se aude un zgomot puternic.
    Tot el ,împreună cu Orban şi Petrache l-au dat jos pe Antonescu și l-au pus pe Johannis,apoi au pus la cale fuziunea cu PDL.Și acum …”îi pute”.De unde se vede că cine se înhăitează cu liberalii,mai devreme sau mai târziu va simți gustul amar al trădării.