Publicat : mar, oct. 6th, 2015

Clubul seniorilor – un dar oferit pensionarilor de municipalitatea Giurgiu

club 1Luni, 5 octombrie, primarul Nicolae Barbu si oficiali ai municipalitatii au inaugurat primul Club al seniorilor realizat de Primaria Giurgiu in cladirea unei foste centrale termice (PT 35 – in apropierea dispensarului uman de pe strada Decebal). Clubul a fost realizat si dotat din bugetul propriu al Primariei Giurgiu (30.000 de lei) si va fi administrat de Centrul Cultural Ion Vinea.

Panglica inaugurala a fost taiata de primarul Nicolae Barbu, Virgil Petanca (directorul Casei de Cultura Ion Vinea) si Victor Boiangiu (presedintele Consiliului Local al Seniorilor), in prezenta a cateva zeci de „beneficiari” (profesorul Ion Dinca, scriitorul Petre Radan, presedintele organizatiei judetene a pensionarilor social democrati Dan Cristescu…).

club 2Primarul Nicolae Barbu le-a spus celor prezenti la eveniment ca aceasta „intrebuintare” a fostelor puncte termice este cea mai buna solutie de functionalitate a cladirilor respective, iar acest exemplu ar putea fi luat ca unul de buna practica si de alte orase. De asemenea, edilul sef a precizat ca se vor mai amenaja astfel de locatii, precizand ca si femeile pensionare vor putea beneficia in curand de un Femina Club.

club 3Amenajarea Clubului Seniorilor este una moderna, cu 10 mese la care se poate juca sah, table sau remy, un televizor, un oficiu/bucatarie, un birou si grup sanitar.

Despre autor

-