Publicat : joi, apr. 9th, 2015

Colonelul Tiberiu Demeter trece in rezerva

inspector sefDupa patru ani la conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judetean Giurgiu, colonelul Tiberiu Demeter trece in rezerva. Intr-o scrisoare deschisa, seful jandarmilor giurgiuveni face o trecere in revista a momentelor petrecute in Giurgiu si modului in care a colaborat cu institutiile din municipiu si judet…

Dragi giurgiuveni,

Ma adresez dumneavoastra intr-un moment deosebit de important in cariera mea: trecerea in rezerva. Cei aproape 4 ani in care m-am aflat la comanda Inspectoratului de Jandarmi Judetean Giurgiu m-au facut sa ma simt giurgiuvean si mandru ca am reusit, impreuna cu ceilalti colegi, sa asigur un climat de ordine si siguranta in judetul nostru.

Munca intr-o structura militara profesionista este munca de echipa. Am construit un colectiv, am construit relatii de serviciu bazate pe respect, initiativa, responsabilitate si am format alti profesionisti care acum se afla in slujba dumneavoastra.

Am ajuns la finalul carierei militare si vreau sa multumesc tuturor pentru buna colaborare si cooperare din aceasta perioada, in mod deosebit Institutiei Prefectului, Inspectoratului de Politie al Judetului Giurgiu, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Vlasca” al judetului Giurgiu, Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera, Directiei Politiei Locale, Primariei municipiului, Consiliului Judetean, mass-mediei locale si tuturor institutiilor reprezentantive ale judetului.

Este randul meu sa spun “la revedere” si sa merg mai departe spre noi provocari.

Trecerea in rezerva imi ofera placutul prilej de aducere aminte de momementele deosebite petrecute in Jandarmeria Romana, de implinirile din viata “omului de arme” si de rezultatele obtinute. Acesta perioada a fost definitorie in cariera mea si in viata de zi cu zi, insemnand implicarea efectiva in munca si satisfactia lucrului bine facut.

Momentul despartirii de Institutia Jandarmerei cu greu poate fi cuprins in doar cateva randuri si emotiile firesti ma fac sa cred ca prietenia si camaraderia vor ramane in continuare motive pentru intalniri si revederi.

Colegilor mei le doresc sa ramana fideli acestei meserii si am credinta ca activitatea in aceasta institutie o sa isi urmeze cursul firesc, aflandu-se permanent in slujba cetatenilor de peste 165 de ani.

Și pentru ca ne aflam in preajma Sfintei Sarbatori de Paste, va urez tuturor sa aveti parte de sanatate, impliniri profesionale si personale, iar buna credinta si omenia sa va calauzeasca pe drumul vietii.

Paste fericit si Dumnezeu sa va ocroteasca!

Cu stima, colonel Demeter Tiberiu”

Despre autor

-