Publicat : sâm, iun. 13th, 2015

Concurs de table „Gül Bahar” in memoriam Florin Bealcu

gul 3La un an dupa disparitia fulgeratoare dintre noi a lui Florin Bealcu (16 iunie 2014), cei care i-au fost aproape au initiat un concurs cu circuit inchis, la care participa doar fosti prieteni ai defunctului si buni cunoscatori ai unui gen de table numit Gül Bahar (Floare de primavara).

Bebe Danila (Bebe Ceasornicarul) este cel care a organizat totul, pana in cel mai mic amanunt (premii, cupe, diplome, mod de desfasurare), iar concursul se va desfasura sambata, 20 iunie, incepand cu ora 10:00.

gul bahar 1„Obisnuiam sa jucam acest joc – Gül Bahar – cu Florin Bealcu si cu alti prieteni… Suntem putini in oras care stim regulile acestui stil de table, si de aceea m-am gandit sa organizez aceasta prima editie a concursului… In Memoriam Florin Bealcu.

Suntem 11 concurenti, iar concursul are caracter privat, fara public, cu circuit inchis – cel putin aceasta prima editie. Asteptam sa se inscrie si cel de-al doisprezecilea concurent, iar daca nu se va intampla asta, eu ca si organizator nu o sa particip – pentru ca numarul concurentilor trebuie sa fie par.

gul  4Premiul cel mare consta intr-un ghiul de argint, care va fi transmisibil de la o editie la alta. De asemenea, castigatorul va primi si cupa aferenta locului I, dar si… tricoul galben. Ocupantul locului II va primi o cupa (mai mica), o medalie si o pereche de table… Toti concurentii vor primi diplome de participare.

As mai vrea sa spun ca ghiulul de argint a fost confectionat cu maiestrie de Puiu Bijutierul”, ne-a declarat Bebe Danila.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Vasile Grecu spune:

    Spuneti-mi ca e o gluma! Acest invidid a nenorocit o multime de oameni in orasul asta si alte lepre de teapa lui ii fac acum „memorial”???? Stiu oare cititorii vostri cit a furat aceasta lepra si cate tepe a dat????