Publicat : mie, mart. 30th, 2016

Concurs la PNL Giurgiu – cine pleaca ultimul, stinge lumina 

pnlAstazi este “o zi istorica” pentru PNL Giurgiu: 37 de membri de partid din organizatia municipala si-au dat demisia in grup din formatiunea liberala. “Liderul de grup” al demisionarilor din PNL Giurgiu este Marian Pavel, pe care l-am contactat telefonic pentru mai multe amanunte.
In ultima perioada am constatat si am fost contrariat ca PNL Giurgiu se transforma pe zi ce trece intr-un amalgam PSD-PNL… Din PNL Giurgiu, culmea, lipsesc liberalii, iar cei care erau adusi in organizatie nu aveau nimic din liberalism. Mai mult de atat, liberalii cu vechime, cei care au militat ani de zile pentru partid si pentru valorile liberale, au fost marginalizati”, ne-a declarat Marian Pavel.
Este o declaratie “cuminte” a fostului liberal (inscris in PNL din 2010). Tradusa de noi, aceasta declaratie ascunde un altfel de adevar: listele de consilieri locali, in care liberalii care au dus PNL pe locul I pe tara, nu se regasesc. Liste pe care sunt “prinsi” doar oamenii pe care Florian Nicolae i-a adus cu el din PNL sau apropiati ai firmei aceluiasi candidat pesedisto/penelist. In ce priveste “partea PNL” din formatiunea PNL-PDL-PSD, adica Dumitru Beianu, acesta se complace in jocul periculos pe care la inventat in urma cu aproape doi ani – acela de destructurare pana la temelii a PNL Giurgiu.
La Giurgiu, PNL nu merge in directia buna, este varza. Este un teatru de razboi intre anumite persoane. Nu am plecat din cauza unei persoane anume, ci din cauza atmosferei care s-a creat in PNL”, a declarat Marian Pavel, care a completet spunand ca nu va trece la alta formatiune politica.
Este interesant de aflat care este pozitia liderilor PNL Giurgiu, dupa aceasta adevarata lovitura de teatru din organizatia municipala. Probabil aceeasi reactie: nimeni nu este de neinlocuit si ca cei care au plecat vor fi inlocuiti de oameni si mai valorosi si mai dedicati partidului…
In ritmul rapid in care penelistii parasesc partidul, surse din organizatia municipala ne-au informat ca liderii PNL Giurgiu vor sa organizeze un concurs… de stins lumina in sediul partidului. Ultimul care paraseste organizatia stinge lumina!

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Blend-a-Merde spune:

  Cat despre filiala pnl giurgiu si locul intai pe tara, hai sa fim seriosi! La cum voteaza prostimea din giurgiu, aveati sanse sa ramaneti pe veci cea mai tare filiala din tara, daca mentorul vostru, cel degraba maturatoriu de tot ce era de „maturat” prin giurgiu, ar fi fost oleaca mai retinut. Nu retinut de DNA, nu. Vorbeam de o retinere la „maturat”. Cat despre psd-ul din pnl, asa o fi. Dar, mai stim experimente pe spinarea pnl-ului, atunci cand zmeul din psm se dadea peste cap de trei ori si se transforma in fat frumos din pnl. Si-apoi facea echipa cu cei 40 de hoti si… Dar stai, ca ala era ali baba, parca. Asa ca, nenicule, lasati-ne cu vaicarelile ca nu toti suntem prosti. Si chiar si prostii s-au mai desteptat.

 2. Membru PNL spune:

  37 de membri de partid si-au dat demisia si cei 2 copresedinti ( nici macar domni nu merita sa mai scriu ) mai cred ca PNL merge in directia corecta?
  Atit de …. mascarici sunt ?

 3. blend-a-merde spune:

  Opaa, se sparge peneleul iliescian, ala care a dus giurgiu pe cele mai inalte culmi ale capitalismului multilateral dezvoltat. Mai ramane sa plece si „Conu” ala cu burta mare, liberal din tata-n fiu. Eu as zice ca despaducherea produsa prin plecarea figurilor triste din pnl, alea abonate la functii remunerate din cascavalul obstesc, e mai degraba benefica pnl-ul.