Publicat : joi, dec. 17th, 2015

Conform sondajului PNL, sunt trei locatii unde candidatul liberal poate candida

tr si mhUn motiv in plus pentru care (repetam) nu putem avea incredere in sondajul comandat de PNL Giurgiu este acuratetea de redactare a acestuia. Metoda copy/paste folosita nu a fost supusa corectarii, astfel ca in sondaj gasim trei locatii in care cei doi co-presedinti il pot trimite sa candideze pe Nicolae Florian: judetele Mehedinti, Teleorman sau la primaria din Tulcea.
De altfel, intr-o conferinta de presa recenta, sustinuta la sediul PNL, doamna Monica Laceanu a prezentat rezultatele unui sondaj efectuat in primavara acestui an in mai multe localitati din tara. Sondajul cu pricina trebuia sa reliefeze care este portretul primarului ideal.
tlIata rezultatul prezentat de doamna Laceanu – prezentat chiar in ziua in care candidatul PNL Giurgiu pentru primaria municipiului implinea 55 de ani: candidatul ideal trebuie sa aiba varsta intre 45 – 55 de ani si sa nu fi detinut nicio functie de conducere in vreun partid. Ce rezulta de aici? Ca in 2016, Florian Nicolae a depasit varsta “ideala”, iar functia de presedinte de organizatie municipala nu il pune in situatia de “candidat ideal”.
Daca o sa coroboram declaratia doamnei Laceanu cu inadvertentele din sondajul comandat de PNL Giurgiu, se desprind cateva concluzii logice:
– Doamna Laceanu a gafat grav facand aceasta declaratie;
– Sondajul nu poate fi nici pe departe real;
– Liberalii giurgiuveni vor sa-l “exporte” pe candidatul lor catre una din cele trei locatii pe care le releva sondajul: Teleorman, Mehedinti sau Tulcea.
Ilaceanun ce priveste rezultatele sondajului, puse fata in fata cu declaratia sforaitoare a co-presedintelui Gheorghe Stefan, vor face obiectul unei alte analize. Asteptam alte declaratii, alte sondaje… Mai “curate” si mai aproape de realitate. La fel cum asteptam si declaratii credibile de la liderii PNL Giurgiu.

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. aaa spune:

  Daca asa am face si „noi ceilalti” asa in fata managerilor din privat, am fi zburat de mult cu tot cu prezentari si rapoarte… Felicitari pentru acuratete si atentia acordata prezentarii! Haaaaaa! Haaaa!

 2. weber spune:

  atat de mult pupincurism ca la Slugarescu n-am mai vazut de pe vremea lui Ceausescu. Si las-o mai moale cu softu’ ca-ti prinzi urechile.Nu au fost doua sondaje identice, daramite in toata tara…Calculul procentual se invata in gimnaziu si nu se schimba algoritmul o data cu guvernul.
  Ce am putut deduce din cele doua imagini e ca stefan si floricel au mintit de a inghetat lacul de la Mihailesti!
  Lipsa de profesionalism a lui Musetescu e evidenta.

 3. Eu as spune ca tocmai greselile de copy-paste sunt cea mai buna dovada ca sondajul e Real.Adica pe tot cuprinsul tarii , acolo unde PNL a avut nevoie de sondaj s-au folosit aceleasi intrebari ,acelasi soft automat de centralizare si calculare a procentelor sau , mai pe romaneste , aceeasi oca.
  Va multumim ca ne-ati publicat dovada. Venita pe ziarul Dvs atarna mult mai greu decat daca o publicam noi.