Publicat : mie, mart. 9th, 2016

Consilierii locali PNL, ALDE si UNPR nu au aprobat realizarea de parcari in mai multe zone din oras – Vezi aici care sunt zonele in care “s-a pus interdictie” la lucrari

clSedinta ordinara a Consiliului Local Giurgiu din 9 martie a fost chiar… ordinara. Cu o precizie de ceasornic, consilierii locali ai PNL, ALDE si UNPR au facut front comun si au venit cu lectiile invatate, votand la unison. Impotriva cetatenilor care le-au dat votul.
Concret, la toate punctele in care trebuia sa se aprobe documentatia tehnico-economica pentru realizarea de parcari adiacente unor blocuri de locuinte, consilierii amintiti s-au abtinut, ceea ce echivaleaza cu un vot impotriva. Astfel, toate aceste lucrari, cuprinse in planul de investitii votat de aceeasi consilieri, nu vor putea demara.
Degeaba a incercat primarul barbu sa le explice ca aceste parcari sunt necesare, consilierii ALDE si PNL au votat electoral, dupa linia trasata de partid.
Iata zonele in care ar fi trebuit sa se realizeze parcari si in care aceste investitii sunt blocate de liberali si… neoliberali:
Zona blocurilor P1, P2, 18/613, E3, zona Gradinita nr. 9, zona blocurilor L3, L4, L5, E1, H2, H3 si intre blocurile de langa Biserica Sf. Brancoveni.
Din exces de zel si dorind sa fie cuprinsi in viitoarea lista de consilieri a partidelor, aceeasi consilieri au votat impotriva realizarii unor locuri de joaca si zone de recreere si a realizarii unor terenuri de sport in anumite zone din municipiu – investitii cuprinse in planul de investitii pe 2016 aprobat de CL Giurgiu.

Despre autor

-