Publicat : mie, mai 10th, 2017

Consilierul Boerescu, rizibil… la modul de principiu

boerescu mOri din cauza (nu datorita!) lipsei sau lipsurilor de la ultimele sedinte ale Consiliu Judetean, ori de… nevorbit, Boerescu i-a tinut loc cu brio fostei trompete CJ, Constantin Buduru.
Nici n-a inceput bine sedinta de consiliu judetean, ca Mihnea Boerescu a si avut de facut comentarii care l-au scos din pepeni pe secretarul Florian Dinu. Boerescu a dat putin inapoi, spunand ca el face comentariile respective “la modul de principiu” si ca chiar daca propunerea de a suplimenta sedinta este perfect legala, este imoral sa se propuna suplimentarea, asa ca sa se studieze si… sa se faca o ilegalitate…
Mai tarziu, la alte puncte din cele de pe ordinea de zi, consilierul liberal Mihnea Boerescu a avut comentarii la fel de “pertinente” spunand (din nou!!) ca el vorbeste “la modul de principiu” si ca modul in care proiectele au fost adoptate pe repede inainte i se pare… rizibil.
Uitand repede ce a comentat, Boerescu a fost la fel de… rizibil si a votat „pentru” la ce a fost… impotriva…
Mai mult de atat, Boerescu a declamat in plenul sedintei ca va dona Consiliului Judetean un aparat Xerox si un top de hartie – tot “la modul de principiu”, pentru ca materialele de la punctele suplimentare de pe ordinea de zi sa fie pe masa consilierilor.
N.R. Pana si Vasile Mustatea l-a luat in balon pe Boerescu, care a comentat modul in care se acorda ajutoarele financiare. Boerescu nu voia ca acestea sa se voteze “la gramada” ci… la gramajoara. Adica sa fie facute liste separate cu persoanele juridice si asociatiile vs persoanele fizice… Vasile Mustatea a spus ca aceasta idee a lui Boerescu este ridicata (de acelasi Boerescu) de 5 ani si ca se va vota tot la gramada (dar una mai mica – N.A.), pentru ca ar fi imposibil sa se faca hotarari la fiecare persoana sau asociatie care solicita ajutor financiar.

Despre autor

-