Publicat : joi, iul. 13th, 2017

Consiliul Judetean a pus stop ajutoarelor financiare

Marian Mina xLa finalul conferintei de presa prilejuita de bilantul Consiliului Judetean Giurgiu dupa un an de mandat, presedintele institutiei, Marian Mina a facut un anunt surprinzator: “S-a incheiat cu ajutoarele financiare!”.
“Vom da bani doar cazurilor care merita atentie… La nivelul Consiliului Judetean a fost constituita o comisie care analizeaza fiecare caz in parte si nu mai aruncam cu banii pe fereastra. Pentru ca nu avem, si nu mi se pare normal sa se acorde ajutoare financiare la 40 de persoane in fiecare sedinta… De altfel, in mandatul meu s-au dat putine ajutoare financiare, iar cele care s-au dat au fost pentru cazuri foarte grave…” a precizat Marian Mina.
Intrebat daca la biserici se vor mai acorda la fel de multe ajutoare financiare, presedintele Consiliului Judetean a spus ca in aceste cazuri se vor da bani “in functie de sumele primite pentru culte”.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. BisericaSpalaCreiere spune:

    Cum e posibil sa oprești ajutoarele pentru oamenii care chiar au nevoie,sunt bolnavi sau amarați,in schimb pentru hoții aia cu bărbi care cerșesc bani la fiecare ședință in schimb au toți mașini străine,se găsesc mereu bani???chiar nu are nimeni tupeu sa oprească aceste pompări de bani pentru hoții ăștia?pentru spitale si scoli nu sunt bani,dar pentru ăștia se găsesc mereu,si nimeni nu ii întreabă pe ce au cheltuit banii.