Publicat : Dum, ian. 14th, 2018

Consiliul Judetean, “mai sarac” cu un liberal – Mihnea Boerescu este arestat la domiciliu pentru camata

mihneaDesi se stia de activitatea de camatarie a lui Mihnea Boerescu de multi ani, abia acum dosarelor acestuia le-a ajuns vremea sa fie luate la purecat. Inca o dovada ca “mana Justitiei” e lunga si mai devreme sau mai tarziu fiecare raspunde pentru greselile sale.
Un comunicat primit de la IPJ Giurgiu duminica la ora 10:47 ne releva faptul ca inca din 5 ianuarie, la doua dintre domiciliile consilierului (sau camatarului?) Mihnea Boerescu au fost facute perchezitii de catre politistii Serviciului de Investigatii criminale si ca au fost ridicate mai multe documente.
Astfel, in data de 12 ianuarie 2018, Mihnea Boerescu a fost retinut, iar in data de 13 ianuarie, judecatorul de drepturi si libertati de la Judecatoria Bolintin Vale a dispus masura de arest la domiciliu pentru 30 de zile.
Va prezentam mai jos, comunicatul primit de la IPJ Giurgiu:

„REȚINUT PENTRU COMITEREA INFRACȚIUNII DE CAMĂTĂ
Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, efectuează cercetări, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin – Vale, față de un bărbat, de 45 ani, din comuna Bolintin Deal, județul Giurgiu, bănuit de comiterea infracțiunii de camătă.
La data de 5 ianuarie a.c., în baza mandatelor emise de Judecătoria Bolintin Vale, polițiștii Serviciului de Investigații criminale au efectuat două percheziții domiciliare la două imobile din județele Giurgiu și Ilfov, în urma cărora au fost ridicate mai multe documente.
Față de persoana în cauză există suspiciunea că, în nume propriu, dar și prin intermediul altor persoane, începând cu anul 2009, a dat bani cu camătă, ca îndeletnicire, fără a avea o calitate autorizată în acest sens.
Totodată, din cercetări a reieșit că împrumuturile ar fi fost disimulate în mai multe acte notariale, reușind astfel să deposedeze persoanele vătămate de mai multe proprietăți și bunuri constând în imobile, terenuri și autoturisme.
La data de 12 ianuarie a.c., față de persoana în cauză a fost luată măsura reținerii, iar în ziua de 13 ianuarie a.c. bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bolintin Vale, care a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile.”

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Alex spune:

    Presa este vinovata de „umflarea” acestui personaj de nimic… Ia-ti dat prea multa atentie pentru fuga dupa articole fara continut.