Publicat : lun, feb. 15th, 2016

Constantin Buduru – candidatul PRU pentru Primaria Giurgiu?

buduru pruInca un candidat pentru Primaria Giurgiu – Constantin Buduru. Daca este sa ne luam dupa postarile de pe adresa de facebook, Costica Buduru si-a gasit deja un partid. Se pare ca negociaza cu Partidul Romania Unita (PRU), nu numai candidatura la functia de primar a municipiului Giurgiu, dar si cea de presedinte (deocamdata interimar) al filialei judetene a PRU.
De altfel, Constantin Buduru a si postat o fotografie pe contul sau de facebook, in care este impreuna cu presedintele PRU – deputatul Bogdan Diaconu.
In ce priveste doctrina, nu credem ca lui Buduru ii va fi greu sa treaca la una… national – democrata, evident intr-o varianta moderna, adaptata provocarilor vremurilor pe care le traim.
Asocierea lui Buduru cu Vlad Tepes (figura istorica de pe sigla PRU) parca nu da bine in cadru, altfel cu cat mai multi candidati, cu atat mai bine pentru democratia (inca) originala pe care traversam de 26 de ani.PRU X

Despre autor

-

Afisat: 8 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. manuko spune:

  Finala la locale: Barbu vs Vladu.

 2. ionut spune:

  bravo Domnule Buduru !!!
  felicitari !!!

 3. kiki spune:

  Du-te breeee ….la munca si lasa-ne!poate fi autorul unei carti cu titlul-Cum se plateste nemunca din bani publici.haut!3

 4. ioana popescu spune:

  Foarte perspicace dl Boerescu !!! Un fler politic deosebit !! Bine ca nu v ati dat seama dupa alegeri ! Dar daca eminenta voastra cenusie (de fapt ffff carunta) este mereu tanara speranta Ujeniuc ……

 5. Gogu Drume spune:

  Vesnicul candidat la primarie si consiliul judetean…mai bine,dute-n padure la Ghizdaru,poate asa te voteaza si pe tine vreun animal salbatic sa fi si tu multumit..sa nu zici ca nu esti si tu odata in viata regele salbaticiunilor..lasa.ne Budurule..Daca tot te duci in padudure ia-l si pe consateanul tau Gavrila..Titi Goarna ..sti tu care..Oarba dupa voi..

 6. Strategia PSD-UNPR-ALDE este sa sprijine prezenta cat mai multor candidati la primaria Giurgiu ca astfel voturile celor satui de Barbu sa se imprastie si astfel sa scada sansele lui Florian-PNL.