Publicat : mar, mai 19th, 2015

Contraatacul… listelor liberale

listaDupa aparitia in presa locala a listelor de consilieri PSD Giurgiu, liberalii si-au lins ranile amorului propriu cateva zile si, la intalnirea pe care au avut-o ieri la Mihailesti, s-au dus cu lacrimi in ochi si cu frustrarea pe fata la Blaga si Gorghiu. Le-au trantit pe masa articolul cu listele PSD-ului si au zis ca asa ceva nu se poate…

„Cum adicatelea domnule si doamna copresedinti! Noi am dat presedintele patriei, si nu vrem sa ne-o ia pesedistii inainte!”

Si au scos din tescherele listele pe care au negociat in drum spre cheful de 140 de ani.

Blaga si Gorghiu si-au potrivit ochelarii de citit si au parcurs in diagonala listele, dupa care nu au mai avut nimic de spus. Oricum, in afara de doua sau trei nume de pe liste nu cunosteau pe nimeni.

Liderii noului PNL Giurgiu le-au explicat cu lux de amanunte cat de mult s-au consultat la aceasta lista, pe cine au postat pe locurile eligibile si pe cine nu mai vor sa vada pe aceste liste. I-au asigurat insa pe cei doi copresedinti ca acestea sunt „listele din umbra” si ca ele sunt… perfectibile.

Iata care sunt listele de consilieri pe care liberalii inca nu le-au facut publice, dar care au intrat in posesia noastra:

Consiliul local:

Gaina Remus, Nelu Simion, Maroiu Marian, Marioara Velicu, Viorel Glaman, Lucian Iliescu, Adrian Grigore, Corneliu Minca, Liviu Popazu, Tane Siu, Gheorghe Buscu si Petre Bogdan si Dumitru Beianu.

Consiliul judetean:

Gheorghe Stefan, Dumitru Gavrila, Bold Cristian, Daniel Burdulea, Micica Petre, Mihnea Boerescu, Ilie Dobrota, Petre Tudorache, Adrian Grigore, Dumitru Paun, Ciobanu Constantin, Vasile Mustatea si Buduru Constantin.

N.R. Ceea ce sesizam pe aceste liste este numarul mare al candidatilor din fostul PDL. Un numar care nu respecta defel „paritatea” clamata in comitetele executive. Surse din PNL ne-au spus ca listele nu sunt inca „batute in cuie”, dar eventualele modificari se vor face „de la jumatate in jos”, nicidecum in ierarhia superioara a acestora.

Despre autor

-