Publicat : mie, apr. 8th, 2015

Cornul abundentei – ce alimente primesc asistatii social

ajutor 1Pachetul pentru zilele de Paste, pentru fiecare dintre cei 161 de asistati ai Cantinei de Ajutor Social din Giurgiu este unul cat se poate de consistent. Suma in care se incadreaza alimentele pentru fiecare dintre cei care primesc aceste pachete se ridica la 150 de lei, iar un pachet contine alimentele necesare pentru zilele de Paste… De mentionat ca sumele necesare pentru aceste pachete sunt alocate de catre Primaria Giurgiu din surse proprii.

ajutor 2Pe langa hrana calda pe care o primesc (friptura cu sos si piure de cartofi si mazare cu pui), lista mai cuprinde pentru fiecare asistat in parte: 1 kg de macrou, un pui de peste 2 kg, , un kg de carne de porc, un kg de carne tocata, un kg de salam italian, un kg de sunculita afumata, un kg de parizer, o cutie de margarina (250 grame), un borcan de zacusca, un kg de branza, 10 oua rosii, 60 de oua proaspete, un cozonac, o ciocolata, un borcan de gem, doua pachete de biscuiti, doua eugenii, doua napolitane, patru paini, o sticla de suc de 2,5 litri si un kg de mandarine.

Alimentele sunt acordate pentru perioada 10-13 aprilie si deja o parte din ele se ridica deja de catre asistati de la Cantina de Ajutor Social.

Despre autor

-