Publicat : joi, iun. 11th, 2015

Cu dragoste despre golani si curve

my-opinion1Cand a scos porumbelul pe gura, clujeanul Ioan Rus, in arhisuficienta lui de ardelean apartinator al „inexpugnabilului” grup de la Cluj, nu a gresit defel. Am urmarit de cateva ori secventa, sa nu gresesc. Omul asa gandeste, are o siguranta a vorbelor pe care le scoate neaos, ardeleneste pe gura, incat te face sa te simti golan (sau curva, dupa caz).

Spun ca omul nu a vorbit aiurea, pentru ca niciun muschi de pe fata lui nu a tresarit in momentul in care cuvintele i-au iesit pe gura-i patrata.

O sa incerc sa-i gasesc circumstante atenuante lui Ioan Rus si spun ca asa este. Cum zice el. Numai ca, din cauza reflectoarelor din studioul TV, care-i bateau fix in materia cenusie, a incurcat golanii si curvele… Golanii si curvele, a vrut sa spuna ministrul demisionar (in al 12-lea ceas), sunt cei din jurul lui… Cei care timp de 25 de ani au golanit si au curvasarit Romania. Cei care s-au folosit de politica si au jucat tontoroiul dintr-un partid in altul (ca curvele – numai ca astea au o anume demnitate) pentru a golani tara. Trebuia, cumva, ca truismul „politica-i o curva” sa isi gaseasca o aplicatie in viata reala, nu-i asa?

Golani si curve sunt cei care au spoliat Romania ani de zile… Golani si curve nu sunt fiii, fiicele si sotiile noastre, ci sunt imbuibatii care au secatuit tara… Iar cei care au plecat sa lucreze in strainatate, nu au plecat pentru ca nu le place Romania, ci pentru ca golanii si curvele care au jecmanit-o i-au trimis in bejenie. Nu si-au parasit tara, ci pe golanii si curvele care nu le-au dat nicio sansa in tara lor.

Ioan Rus, exponentul grupului de la Cluj, ar trebui sa munceasca in tara lui pe 1.000 de lei pe luna, sa isi plateasca utilitatile, sa isi intretina un copil la scoala, sa-i dea bani nevestei de coafor (sa nu cumva sa devina vreun membru al familiei golan sau curva)… Dupa cateva luni de astfel de trai, cu niste golani si curve la carma tari, sunt interesat daca si-ar schimba modul de a privi lucrurile…

Ioan Rus a incurcat masterplanurile… A pierdut „masterplanul” bunului simt, dar e bine pentru romani ca a gasit… autostrada spre Cluj. Sper sa nu mai auzim de el in politica romaneasca.

Despre autor

-