Publicat : mar, mai 3rd, 2016

Cu titlul la butoniera, Astra a obtinut inca o victorie de palmares cu Dinamo

f1In play-off, etapa a 9-a, meciul Astra Giurgiu-Dinamo Bucuresti s-a terminat cu victoria neta a giurgiuvenilor. Meciul a inceput foarte bine pentru oaspeti, care au deschis scorul prin Palic (17). J. Morais a egalat in minutul 32, la primul sut pe poartă al gazdelor, dar, pâna la pauză, V. Lazar a readus-o pe Dinamo in avantaj.
In repriza a doua, jucatorii de la Astra s-au trezit si au oferit fanilor care au au umplut arena din Giurgiu un spectacol pe cinste. Alibec si Ionita au dat trei goluri in 17 minute, intorcând spectaculos soarta meciului.
Pana la final, s-a jucat pe contre, dar D. Niculae, Alibec sau Bicfalvi n-au mai putut marca. S-a terminat 4-2 si la Giurgiu a început sarbatoarea pentru primul titlu din istoria clubului.
Au marcat: J. Morais (32), Alibec (48), Al. Ioniță (56, 65) / Palic (17), V. Lazăr (42).f3
După petrecerea din teren, sărbătoarea câștigării primului titlu de către Astra s-a mutat în centrul orașului Giurgiu
”S-a dovedit încă o dată că am în echipă jucători adevărați, de caracter. Jucăm cel mai frumos fotbal. Am fost cei mai buni, meritam să luăm titlu în acest sezon. Ăsta este adevărul. Cel mai greu moment pe care a trebuit să-l depășim în acest sezon a fost în momentul în care a trebuit să-l vindem pe Budescu ca să avem bani să trăim”, a precizat antrenorul de la Astra, Marius Șumudică.f4
(sursa foto – Nicolae Costel)

Despre autor

-