Publicat : mie, mai 11th, 2016

Cum impaca Floricel varza penelista si… capra iliesciana

capra varzaCandidatul PNL la primaria Giurgiu, arhicunoscutul Florian Nicolae (Floricel) nu are numai probleme de comunicare, ci are si momente amnezice grave.
Revenim din nou la emisiunea de la Digi TV, unde a fost invitat impreuna cu primarul Nicolae Barbu. Emisiune in care a spus mai multe lucruri trasnite decat copiii de la emisiunea cu acelasi nume.
Lasand deoparte declaratia biribicistrocizabila, cum ca va aduce la Giurgiu combinatele siderurgice de la Galati si Calarasi (o enormitate cat Casa Poporului – N.R.), Floricel l-a atacat grosolan si pe colegul sau de partid, Lucian Iliescu. Langa care pare ca nu se simte deloc comfortabil.
Iata cum a decurs discutia din platou, care poate fi vazuta la aceasta adresa: https://www.youtube.com/watch?v=uXf2eCOFSjE .
Reporter: Ati vrea sa se revina la o administratie liberala, sunteti sustinut in aceasta campanie de fostul primar, Lucian Iliescu… Dar, practic, sunt acuzatii la vechea administratie liberala…
Nicolae Florian: (…) Sigur ca domnul Barbu spune ca a venit dupa perioada de administrare sa zic a primarului Lucian Iliescu, sau sa zicem asa de bîî bîî, de nemultumire a oamenilor cu privire la ceea ce a facut Lucian Iliescu rau. Ca tocmai de aceea noi amandoi (Nicolae Florian si Nicolae Barbu – N.R.) ne-am aliat sa putem sa scapam orasul de administrarea sa zicem asa ăăă grea pe care ăăă, ăăă, a impus-o primarul Lucian Iliescu in al patrulea mandat.
Reporter: La ce va referiti?
Nicolae Florian: Ma refer la faptul ca era deosebit de imperativ ăăă, comunicarea cu cetatenii si lucrul asta a lasat de dorit. Dar as vrea sa fac un comentariu, si anume faptul ca multe proiecte continuate de primarul Nicolae Barbu au fost ale…
Reporter: Domnul Barbu spune ca sunt initiate de administratia pe care o conduce, nu continuari, e o mare diferenta…
Nicolae Florian: E adevarat, pai tocmai d-asta am vrut sa fac o completare si sa spun ca unele proiecte si dupa parerea mea destul de multe, au fost continuate de la primarul Ni… Lucian Iliescu. Sigur ca si domnia sa a acecesat unele proiecte (Nicolae Barbu – N.R.) pe care si eu as vrea sa fac un mic comentariu vis a vis de aceste proiecte… Nu stiu daca erau atat de derit… atat de mult de dorite de cetateni.
… Si discutia continua in acelasi mod dezlanat. Ceea ce este de remarcat, insa, este faptul ca Floricel nu stie cum sa se pozitioneze vis a vis de maretele realizari ale lui Lucian Iliescu. Si isi da cu stangul in dreptul in incercarea de a impaca si varza liberala si capra iliesciana care i s-a cocotat (si cu voia lui) in spate.

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Membru PNL spune:

  CU NICOLAE FLORIAN SI ILIESCU LUCIAN LA PRIMARIA INSEAMNA DEZASTRU TOTAL
  UN NEBUN SI UN PROST
  NE INTREBAM CU CE AM GRESIT ?

 2. Gogu Drume spune:

  Pe zi ce trece Floricel se afunda tot mai tare..Uitati-va si d-voastra ce staff de campanie are..La parasit pana si acei buradei care pana mai ieri se fotografia cu ei peste tot.Deeeh Floricele daca i-ai tinut numai cu vin de buturuga,copii mai vor si ei un ban al lor sa iasa seara la o terasa..Pai cu matele goale nu poti castiga primaria..

 3. Olah spune:

  N-ai sa fii niciodata obiectiv in disputa Manager-Comandante d-le jurnalist!
  Prietenii stiu de ce!