Publicat : mar, feb. 7th, 2017

Cum s-a lipit 11% de miscarea strazii

opinie-editorialDupa tacerea de doua luni de zile a liberalilor giurgiuveni, fie ei tineri sau in varsta, asistam de cateva zile la o adevarata logoree a acestora pe grupurile de socializare sau la protestul din Piata Victoriei.
Ca la un semnal, conturile false au fost reactivate si laturile, limbajul trivial si de proasta factura au inceput sa invadeze din nou spatiul grupurilor de socializare.
Credeti ca in baietii astia (si fetele), care au stat pana acum cu capul la cutie s-a trezit brusc spiritul cetatenesc si ca ii doare de ordonanta 13 sau de gratiere?
Nici pe departe. S-a primit ordin de zi pe unitate pentru confiscarea miscarii din strada, iar in ei s-a trezit spiritul revansard. Pentru ei momentul a venit ca o manusa.
Din umbra lui 11% s-a nascut in ei “spiritul cetatenesc”.
Si din nou, presa locala este la fel de rosie ca la alegerile locale din 2016, jurnalistii sunt trecuti in ghilimele, pesedistii sunt niste batrani decrepiti si prosti carora le sar protezele la miting… Protestul din Piata Victoriei este bun, iar cel de la Cotroceni este jalnic…
Ca sa vedeti “desteptaciunea” protestatarilor din Piata Victoriei fata de cea a celor de la Cotroceni, va invit sa vizionati cateva mostre, pe care nu le-am cautat dinadins… https://www.facebook.com/opentv1/
Ei sunt cei care declama toleranta, insa au ramas repetenti la practica.
Chiar liderul PNL Giurgiu, Gheorghe Stefan (pe care-l asigur de consideratia mea) a avut in 5 februarie o postare pe facebook, pe care o calific cu ingaduinta ca fiind total nepotrivita:
“De cativa ani, citesc zilnic presa giurgiuveana. Astazi insa, este pentru prima data cand am avut impresia ca citesc un singur ziar, pentru simplul motiv ca toate, dar toate publicatiile au avut aceleasi articole, ” sustinerile neconditionate” ale liderilor locali( parlamentari, presedinte CJ, etc) la adresa Guvernului Grindeanu. Inca odata, profesionalismul, obiectivitatea, independenta si talentul gazetaresc giurgiuvean a fost folosit pt corecta informare a cititorilor giurgiuveni. Numai ca sustinerea lor a fost degeaba, intrucat la ceas de seara( asa se lucreaza la Guvern), cel pe care l-au sustinut toata ziua si-a retras Ordonanta.
PS. Cei cei vreti sa va bine dispuneti intrati pe ” stiri giurgiu” si nu veti regreta! Rasul- plansul!”.
Comentariile dintre cele mai diverse… nu le comentam, insa ura viscerala a unor simpatizanti PNL este vadita in acestea si in multe altele.
Un amic din presa locala i-a raspuns domnului Stefan, inchizand astfel discutiile:
“Giurgiu are presa pe masura oamenilor politici”.
Completez spunand ca oamenii politici au presa pe care o merita!
Ion Diaconescu

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Blend-A-Merde spune:

    De fapt presa locala de partid este imaginea in oglinda a sefilor pe care ii pupa in acel varf de organ sensibil. Iar, cand presa locala nu are abilitatea de a se situa undeva mai mijlocul distantei intre slugarnicie si obiectivitate, macar de ochii lumii, capata culoarea, mirosul si consistenta materiei maro dupa care tragem zilnic apa.