Publicat : joi, oct. 29th, 2015

Cum se obtin ajutoarele de incalzire

ajutoare incalzire 4 sisteme 2015-2016Giurgiuvenii cu posibilitaţi materiale reduse vor primi si in 2015 ajutoare pentru incalzirea locuintei. Acestea vor fi acordate indiferent de forma de incalzire de care beneficiaza (energie termica, gaze naturale, energie electrica, lemne). In plus, ca si in anii precedenti, pentru incalzirea cu energie termica municipalitatea va acorda subventii de pâna la 25 la suta din valoarea facturii, in completarea celor venite de la Guvern.

Cererile pentru acordarea ajutoarelor au inceput sa fie depuse la ghişeele Direcţiei de Asistenţa Sociala din strada Tineretului inca din data de 16 octombrie. Proiectul de hotarâre ce vizeaza acordarea ajutoarelor financiare a fost aprobat in sedinta extraordinara a Consiliului Local din data de 23 octombrie 2015. Conform proiectului, in functie de veniturile medii lunare pe membru de familie sau de venitul unei persoane singure, compensarea procentuala va fi acordata de la bugetul local, cu titlul de ajutor.
Mai multe informatii cu privire la acordarea ajutorului pentru incalzirea locuintei se pot obtine de la ghiseele Direcţiei de Asistenta Sociala din strada Tineretului (in incinta Cantinei sociale), acolo unde trebuie depuse si cererile.
Pentru o mai buna informare am atasat si tabelul cu veniturile medii pe membru de familie in care trebuie sa se incadreze cei care beneficiaza de acordarea ajutorului.Anexa 1 - cerere ajutor incalzire(1)-page-001

Despre autor

-