Publicat : mar, aug. 30th, 2016

Cum va puteti inscrie la crosul transfrontalier “FREE SPIRIT RUN GIURGIU-RUSE”

crosCrosul transfrontalier “Free Spirit Run Giurgiu-Ruse” se va desfășura pe 24 septembrie sub patronajul primarilor celor două orașe înfrățite Giurgiu și Ruse, orasul din Bulgaria fiind anul acesta Capitala Europeană a Sportului.
Evenimentul este inclus în calendarul Asociației Europene de Atletism și este primul de acest fel. Pănă acum nu a mai existat o competiție similară, care să înceapă într-o țară și să se termine în alta. Fiecare participant va avea ocazia să treacă Podul Prieteniei pe jos, lucru care nu este posibil în alt mod legal. Grupul principal de participanți va avea vârsta cuprinsă între 18 și 40 de ani, dar și participanții care au peste 40-50 de ani vor fi premiați.
Startul cursei se va da la ora 11.00, de la Turnul Ceasornicului din Giurgiu, și se va încheia în Piața Libertății din Ruse, traseul având 0 lungime de 15 km.
Cei care doresc să participe la crosul de pe 24 septembrie din cadrul evenimentului sportiv româno-bulgar FREE SPIRIT RUN GIURGIU-RUSE pot accesa rubrica pentru înscrieri și de pe site-ul Primăriei Municipiului Giurgiu. În partea dreaptă a paginii web a instituției aceștia pot găsi butonul FREE SPIRIT RUN GIURGIU-RUSE, care conține linkul către pagina de facebook a concursului (https://www.facebook.com/RunRuseGiurgiu/)
și linkul către pagina de înscrieri (http://run.ruse-giurgiu.eu/en/registration/).

Despre autor

-