Publicat : mar, apr. 5th, 2016

Cum vor vota consilierii locali in sedinta de miercuri

clMiercuri, in cadrul sedintei ordinare a Consiliului Local, pe ordinea de zi sunt trecute 61 de proiecte de hotarari, care vor fi supuse atentiei si aprobarii consilierilor. Executivul a reintrodus in discutie si proiectele pe care consilierii PNL, ALDE si UNPR au refuzat sa le aprobe in urma cu trei saptamani: aprobarea documentației tehnico-economice pentru realizarea de parcari în zona blocurilor de locuințe P1, P2, 18/613, E3, P1, L3, L4, L5, E1, H2, H3, în zona Bisericii Sf. Brâncoveni și Grădiniței nr. 9 si aprobarea documentației tehnico-economice pentru “Sistem de monitorizare și supraveghere video parcări, ansamblul 240 garsoniere”, pentru “Terenuri de sport”, pentru “Amenajare locuri de joacă în curtea grădinițelor”.
Pe ordinea de zi se mai afla acordarea de sprijine financiare asociațiilor de proprietari din municipiu în vederea igienizării subsolurilor, acordarea de sprijine financiare unor unități de cult și persoane fizice sau încheierea unor acorduri de parteneriat cu asociații culturale, sportive.
Astazi dupa amiaza este programata si o sedinta a liberalilor, iar unul dintre subiecte va fi pozitia consilierilor PNL vis a vis de punctele de pe ordinea de zi a CL. Sedinta de Consiliu local, care se anunta incordata si interesanta incepe miercuri, 6 aprilie la ora 11:00.

Despre autor

-