Publicat : Dum, feb. 28th, 2016

Daca pozele ar vorbi – Alexandru Vladu joaca deja in hora ALDE

hora aldeDesi in toate declaratiile pentru media locala, viceprimarul (inca) PSD Alexandru Vladu declara cu seninatate ca este inca membru PSD, realitatea este cu totul alta. “Impricinatul” este deja intrat cu ambele picioare in ALDE, partid pe care il onoreaza din ce in ce mai des cu prezenta – de la numiri oficiale de primari in localitati din judet sau intalniri “pur intamplatoare” in locuri ascunse de privirile plebei votante, pana la declararea iubirii totale pentru noul partid sub a carei umbrela s-a aciuat – ALDE, in seara de Dragobete.
S-a incercat minimalizarea prezentei “intamplatoare” a lui Alexandru Vladu la locatia respectiva – la un pahar de “uischi” – sau la o… sueta a politicienilor loco, insa pozele de la fata locului vorbesc. Nu este vorba nicidecum de o intalnire… pluripartita, ci de un eveniment de socializare a membrilor ALDE. Unde Alexandru Vladu nu a fost de flori de mar sa isi faca scurta la mana prezentandu-se la toata pustimea adunata sa sarbatoreasca Dragobetele, ci cu un scop bine gandit: sa-l cunoasca, sa-l vada si pe el “boborul” care nu are facebook.
Intrarea in hora a fost gaselnita gaselnitelor electorale, pe care nu ne-am putut abtine sa nu o consemnam.alde toma anton mustatea
N.R. S-a aratat pricea si la Vasile Mustatea, care, prezent la eveniment i-a facut declaratii de dragoste eterna lui Toma Petcu. De asemenea, presedintele CJ si fost presedinte al PNL Giurgiu “s-a impacat” si cu Marin Anton, dupa o “dusmanie politica” de peste doi ani.

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Membru PNL spune:

  TOTI HOTII LA ALDE
  SUNT CEI CARE II INTERESEAZA SA LE MEARGA LOR BINE

 2. manuko spune:

  Asa se spunea si despre PPD in 2012 si totusi au luat 10 consilieri locali. Giurgiuvenii sunt o rasa mai aparte cu votanti atipici si imprevizibili. Asadar, never say never. 🙂

 3. dracula spune:

  toti ratati la ALDE !