Publicat : sâm, mart. 12th, 2016

Daca pozele ar vorbi – Politicieni la second hand

daca x 1“Reducere 50% din pretul afisat”, asta ni se pare faza zilei. Daca Tariceanu a semnat pentru Alexandru Vladu, ne intrebam care mai este rolul lui Toma Petcu. Oricum, ALDE Giurgiu a inceput o campanie de salvare a procentajului pe care il are Vladu in sondaje, inclusiv in sondajul intern al partidului. Timpul este scurt, iar de la un 8% este greu sa obtii sufragiile a cel putin 40% din electori, pentru a face o figura serioasa la locale.
Va dati seama de cat timp este Vladu la ALDE? Pai, daca au avut timp sa isi faca fotografiile, sa comande si sa execute bannerele pentru corturi, sa le si monteze, inseamna cel putin o luna de zile (la cat sunt de ocupate firmele care executa astfel de lucrari). Asadar, Vladu Alexandru nu are cum sa fie victima lui Barbu sau a PSD-ului, ci el este cel care le-a tras clapa.daca 2
Revenind la corturi, strategii de campanie ai ALDE, ori au vrut sa il ridiculizeze pe Vladu, ori habar n-au ce fac. Asezarea cortului sub sigla unui SECOND HAND (magazin cu obiecte la mana a doua) este hilara si lasa loc la interpretari.
Strate Gutu

Despre autor

-