Publicat : lun, ian. 25th, 2016

De ce ar trebui sa vina Tariceanu la Giurgiu?

intrebareSurse din ALDE Giurgiu dau ca sigura (in proportie de 70%) o vizita fulger la Giurgiu a liderului ALDE, Calin Popescu Tariceanu.

Sursele noastre spun ca vizita ar fi trebuit sa aiba loc saptamana trecuta, insa timpul nefavorabil ar fi impiedicat acest… raid. Motivul vizitei ar fi, spun aceleasi surse, o actiune… de ungere pe post de candidat la Primaria Giurgiu a unui politician local. Care cocheteaza de cateva luni cu ALDE, dar care (are si el mandria lui) nu vrea sa fie uns candidat decat cu fast si de catre presedintele Senatului. Asa s-ar da o alta greutate numirii…
Pai, adica cum? Floricel a fost uns din pesedist in liberal si candidat de Marian Petrache. Asa ca politicianul nostru, auzim ca ar vrea sa rupa gura targului si sa fie anuntat de Tariceanu. Ramane de vazut daca Tariceanu se va deplasa saptamana aceasta la Giurgiu, sau va lasa… ungerea pentru vremuri mai caldute. Si pentru el si pentru candidat.
In ce priveste numele candidatului, va las pe voi sa faceti un exercitiu de imaginatie. Nu este greu si aveti dreptul la un numar nelimitat de incercari.

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. luciano spune:

    Sa-i faca intrarea lui Floricel la ALDE..Si-a indeplinit misiune la PNL…

  2. pelinel spune:

    Daca ar fi sa ne luam dupa presa locala, impricinatul ar trebui sa fie Vladu, dar nu este exclus sa fie Mustatea sau.. Norut Stanisteanu !