Publicat : mar, nov. 24th, 2015

De ce vor liberalii sa excluda din partid un presedinte de Consiliu Judetean?

Ghe. Stefan PinaltiLiderii PNL Giurgiu – copresedintii Gheorghe Stefan si Dumitru Beianu sunt tot mai convinsi ca presedintele Consiliului Judetean si fost presedinte al organizatiei judetene PNL Giurgiu trebuie sa fie exclus din partid. Co-presedintele organizatiei judetene a PNL Giurgiu, Gheorghe Stefan, a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca este foarte posibila excluderea lui Vasile Mustatea din PNL, motivul eliminarii acestuia fiind faptul ca Vasile Mustatea ar fi permis numirea in trei asociatii de dezvoltare comunitara a unor PSD-isti si a unui membru ALDE. Intrebat daca il va exclude pe Vasile Mustatea din PNL, copresedintele Gheorghe Stefan a declarat ca ”este posibil orice”.

“Dezaprob total atitudinea, comportamentul si actiunile presedintelui Consiliului Judetean Giurgiu, Vasile Mustatea, care a mijlocit prin metode cel putin neortodoxe ca la conducerea a trei asociatii de dezvoltare intercomunitara din judet sa fie numite doua persoane de la PSD si o persoana de la ALDE. Ii reamintesc domnului presedinte ca a ajuns pe acea functie printr-un vot politic, sustinut de un partid politic a carui politica trebuia sa o implementeze la CJ. Din acest moment eu ma disociez de toate actiunile pe care le intreprinde domnul Vasile Mustatea pentru ca nu sunt politici conforme platformei PNL si, in conditiile astea, si la recomandarea domniei-sale ca noi, politicienii, sa nu ne mai amestecam, da, ii promit ca nu o sa ne mai amestecam in nominalizarea domniei sale la primavara. Si e posibil orice, si o eliminare din partid, nu stiu daca astazi”, a declarat Gheorghe Stefan.

Mai mult de atat, liderul PNL Giurgiu, vicepresedinte la nivel national al noului PNL a facut inca o declaratie care pune paie pe situatia incendiara din filiala PNL Giurgiu, spunand ca “politica PNL in judetul Giurgiu este facuta de doar trei persoane”. Se subintelege ca ceilalti au doar dreptul sa execute si sa fie supusi liniei trasate de cei trei “crai” liberali…

“De astazi incepand, politica PNL aici in judetul Giurgiu o facem noi doi (Gheorghe Stefan si Dumitru Beianu – N.R.) si castigatorul sondajului de opinie pentru Primaria municipiului Giurgiu, Nicolae Florian, care este si presedintele organizatiei municipale. Oricine intreprinde actiuni impotriva intereselor PNL va suporta consecinte, chiar si cu excluderea. E un articol in statut care spune ca oricine poate fi exclus daca incurajeaza si favorizeaza actiuni ale partidelor cu care ne aflam in opozitie. Si pentru noi singurul partid cu care ne aflam intotdeauna in opozitie ramane PSD. Pentru ca asa e firesc, sa avem ideologii separate”, a precizat Gheorghe Stefan.

N.R. Se pare ca aceasta pornire viscerala a lui Gheorghe Stefan pleaca si de la discutiile de la sediul central al PNL, in urma carora se acrediteaza idea de a se renunta la conducerile bicefale in filiale, in acest mod eliminandu-se certurile si talpile reciproce. In aceasta situatie este de inteles “avantul revolutionar” al lui Gheorghe Stefan de a scapa de Vasile Mustatea, pe care il considera un potential pericol pentru ascensiunea personala pe culmile politicii. Gheorghe Stefan stie foarte bine ca pericolul nu vine de la Dumitru Beianu, pe care il poate contracara (nu folosim termeni ca… “santaja”) foarte usor, deoarece se pare ca acesta ar avea “in spate” niste neintelegeri cu Justitia.

 

Despre autor

-

Afisat: 5 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. kiki spune:

    Sa plece si Beianu!!nu corespunde profilului politicianului cerut de societatea civila.din orice unghi l-ai privi ,poti vedea ca este PROFUND CORUPT!STOP CORUPTIEI!stop mentinerii si promovarii unor indivizi corupti in politica si in spatiul public!

  2. Koyosugy spune:

    nene deja devii penibil,pai tu vorbesti de tradare cand pana mai ieri pupai dosul lui badalau?e satul judetul asta de falsi politicieni ca tine.daca pana mai ieri te pupai cu mustatea,azi te dai cu astia care conduc acum.rusine ipocritule

  3. Decizia de excludere este a tuturor membrilor CJEX .Dar este normal ca ea sa fie transmisa de co-presedinti .
    Mustatea nu este in calea nimanui .Dar tradarea lui este in calea tuturor membrilor PNL.Si in final a giurgiuvenilor…