Publicat : vin, ian. 20th, 2017

Declaratia saptamanii – Ionel Muscalu

MuscaluPe principiul – tot tiganu’ isi lauda ciocanu’ – Purtatorul de cuvant al ALDE Giurgiu, Ionel Muscalu – a inceput conferinta de presa de vineri, 20 ianuarie, cu un rautacism la adresa fostilor sai colegi liberali din Consiliul local…
Facand trimitere clara la ultima sedinta de Consiliu, cand liberalii au fost prinsi cu biletelele pe care aveau indicatii ce sa voteze si ce nu… alde Muscalu a declarat ca daca unii vin cu biletele, cei din ALDE vin… cu temele facute de acasa…
“S-a vazut ca sunt unii harnici la Guvern si la administratiile locale… Alaturi de mine este copresedintele organizatiei municipale ALDE, care, asa cum spunea cineva din presa, este principalul vorbitor din Consiliul Local in ultima perioada. Perioada in care unii vin cu biletele, altii cu lectiile mai mult sau mai putin invatate… Noi, cei de la ALDE ne facem datoria de consilieri locali asa cum trebuie fata de comunitatea care ne-a votat…”.
Intr-o alta interventie, Ionel Muscalu a tinut sa revina la subiect spunand, citam: Noi chiar ne uitam peste proiecte, iar vocea ALDE se aude in sedintele de Consiliul local. Nu suntem contra, ci parteneri… Nu suntem ridicatori de maini…”.
Sigur ca intr-o societate ideala, Ionel Muscalu ar putea avea dreptate in privinta acestei ultime declaratii. Referitor la “ridicatorii de maini”, avem oarece dubii, atata timp cat consilierii sunt “la mana” partidului si e musai sa respecte o anumita disciplina de partid. Asadar ne indoim ca nu le trece constiinta prin… cotizatii.

Despre autor

-