Publicat : vin, mart. 13th, 2015

Deputatul Marin Anton s-a inscris in UNPR

marin antonInca de joi, 5 martie, Opinia giurgiuveanului nota intr-un articol http://opiniagiurgiu.ro/politica/stirea-zilei/marin-anton-din-nou-in-cartile-alegerilor-pmp-sau-unpr/ ca deputatul Marin Anton nu va mai face pureci multi in PMP. Astazi, toate agentiile de presa scriu ca deputatul giurgiuvean a trecut cu arme si bagaje la partidul generalului Oprea.

„Deputatul independent Anton Marin a devenit membru al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei. Anton Marin a fost ales deputat in circumscriptia electorala nr. 19 Giurgiu, colegiul uninominal nr. 2”, se arata intr-un comunicat transmis vineri de UNPR.

Asadar, proaspatul deputat UNPR isi va desfasura activitatea parlamentara in cadrul grupului PSD din Camera Deputatilor.

Nu ne surprinde miscarea (populara) a deputatului giurgiuvean, mai ales ca am previzionat mutarea politica. Insa este interesant de aflat cine il va urma, si ne referim aici la politicienii din Giurgiu. Pentru ca este clar ca lumina zilei ca UNPR isi consiolideaza pozitia pentru a merge singuri la locale sau pentru a-si vinde scump „pielea” in negocierile cu PSD la parlamentarele din toamna lui 2016.

Asadar, ce vor face Dumitru Beianu, Nicolae Florian, Liliana Ciobanu? In situatia in care partidul lui Vanghelie si Geoana are sanse cat preturile de la Penny sa „se intareasca”…

Despre autor

-

Afisat: 7 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Ionel Dinu spune:

  Blend-A-Merde si B-A-M…. Multă MUE…..

  • B-A-M spune:

   Asa tatutsule, foloseste cuvinte putine si pe intelesul tau. Deja te-ai imbujorat la obrajori. Nu te mai chinui sa scrii mult, ca iti joaca creierul in cutia craniana si nu cumva sa ti-o sparga, ca nu se stie ce laturi se revarsa de acolo. Astia de la „Fizica pamantului” cred ca cutremurele astea frecvente vin din Vrancea. Nu ma, vin de la tine, de cate ori te chinui sa pui spatiu intre cuvant si virgula. Pune doar puncte-puncte, ca astea sunt cel mai usor de scris.

 2. Ionel Dinu spune:

  Esti un mare bou , este doar o greșeala de redactare din partea calculatorului . Te rog sa fii mai atent ! Nu exista verbul „a fugand ” ( a fugii ) . Pardon ! Dragule gramatica cu asta se ocupa , nu cu aberațiile tale . Boule !

  • B-A-M spune:

   Nene, esti praf. Limba romana scrisa te-a pierdut definitiv. Iar matale nu pari ca te-ai fi intalnit prea des cu ea in viata. Nu mai scrie ca te faci de ras. Mai rau e ca nu iti dai seama de asta.

 3. Ionel Dinu spune:

  Draga 15% , vreu sa-ti spun ceva . Tu acum nu faci altceva, decât sa te bagi singur cu botul unde nu trebuie . Am crezut ca esti un om serios , dar m-am înșelat . Esti un nostalgic , tot timpul folosești termeni din fosta ta activitate de pescar. Acum , lumea in care tu vrei sa te adaptezi , credeam , este altceva , încearcă sa tragi cu urechea , ca de , știi tu bine , nu este pentru oricine politica . Eu , vreau sa-ti dau un sfat , iar tu sa-l urmezi , ar fi bine pt tine . Marin Anton , știu ca te respecta , tu de ce nu pe el ? Urat din partea ta…. Te rog frumos sa-ti ceri scuze , altfel vom acționa si noi .

 4. Pureci multi nu a facut domnul Anton niciunde( ca afacere sau partide), un fugar prin excelenta care a speculat puterea momentului fugand apoi ca dracu de tamaie de toti cei de care s-a folosit. De urmat probabil ca-l va urma la UNPR doar trecutul lui si problemele pe care crede ca le va rezolva prin aceasta noua apartenenta politica. Domnul Anton are un ciclu de migratie mai des ca al scrumbiei si sturionilor stiut fiind ca toate aceste specii traiesc in mare si urca pe Dunare sa se reproduca ajungand si pe meleagurile Dunarii-giurgiuvene. Diferenta este ca speciile de pesti migratori au hranit giurgiuvenii de secole pe cand migratorul politic Anton s-a hranit prin giurgiuveni de ani buni! Concluziile va apartin!
  Gheorghe Stefan