Publicat : joi, mai 5th, 2016

Despre traseisti, numai de bine

B 6Pe adresa de facebook a copresedintelui PNL Giurgiu, Dumitru Beianu ne-a atras atentia o zicere – presupunem ca a fost extrasa cu forcepsul din putul gandirii liberale a celui care a postat-o: “Uşile PNL vor rămâne închise pentru toţi cei care au plecat! Am avut nenumărate discuţii cu colegii noştri primari, EROII PNL DE AZI, îi asigur că ele vor rămâne închise inclusiv pentru pleiada de primari care s-a obişnuit să angajeze promisiuni, dar care de fiecare dată să-şi urmărească propriile interese!”.
“Din punct de vedere candidati” (ca sa vorbim aceeasi limba), “spiciul” este motivational, insa este o arma cu doua taisuri pentru cel care emite asa ceva. Adicatelea, domnul Beianu vorbeste de funie in casa spanzuratului. Fara sa roseasca, fara sa-i tremure glasul, fara sa se gandeasca o clipa la faptul ca cei care au servit PNL-ul, chiar si pe domnia sa personal ca fost presedinte de CJ, au facut PNL-ul mare (acum cativa ani, pe vremea lui Iliescu), insa marea majoritate au venit in PNL de la PSD.
Aproppo de „usile inchise”… Asa trebuia sa procedeze PNL-ul si in 2013, cand acelasi domn Beianu, satul de social democratie s-a intors cu coada intre picioare la PNL, iar colegii au taiat vitelul cel gras si l-au cocotat pe liberalul ratacitor direct pe functia de presedinte al organizatiei municipale?
Intrebare (cu trimitere precisa): ce face un etnic oarecare cand ajunge imparat?
N.R. Doar pentru aducere aminte, publicam adeziunea domnului Beianu la PSD, impreuna cu fisa de membru PSD, iar la final, demisia din PSD, scrisa cu manuta (fara nicio aluzie la vreo negociere esuata) domniei sale.
Despre traseisti, numai de bine…B2B 5B 3B 1
I.D.

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Cetateanu spune:

  Pai si ce echipa are Floricel, nu imi este rusine. Daca si aia care a fost prinsa furand din magazin, face parte din echipa … nu ma mai mira nimic.

 2. ioana popescu spune:

  Beianu este pasibil de a fi acuzat de fals in declaratii si in inscrisuri oficiale,daca a dat aceea declaratie ca indeplineste criteriile codului de integritate!Dupa alegeri,cand vor obtine max 12% vor fugi precum coioti!! Se vor regrupa in toamna pt parlamentare in jurul eternului si de neinlocuitului ….wishinescu!! Tot ei !!!Tot ei!!! Am ajuns sa ne rugam sa-i mai raresaca DNA-ul!!!

 3. Membru PNL spune:

  CEL MAI MARE NENOROCIT
  UN HOT
  UN DEMENT
  BEIANU DUMITRU