Publicat : lun, nov. 9th, 2015

Dezbatere publica organizata de Primaria Giurgiu

zalomitPrimaria municipiului Giurgiu organizeaza o dezbatere publica ce va avea loc marti, 10 noiembrie de la ora 10:00, la Centrul Cultural “Ion Vinea”. Principalii actori care vor fi prezenti in sala sunt: Primaria Giurgiu, administratorii si presedintii asociatiilor de proprietari versus furnizorii de servicii publice din municipiu – Global Energy Production, Apa Service, WIROM, Financiar Urban, Administratia Domeniului Public si Privat, Liber Trans Giurgiu si Servicii Locale Giurgiu.

Vor fi dezbatute mai multe probleme – furnizarea energiei termice, furnizarea apei potabile, problemele legate de lucrarile pentru introducerea gazelor naturale, salubrizarea orasului, serviciul de transport in comun dar si proiectele de anvelopare a blocurilor de locuinte.
Pentru ca dialogul sa fie unul eficient, executivul Primariei Giurgiu face apel la reprezentantii asociatiilor de locatari sa identifice punctual problemele pe care le intampina, in asa fel incat cei vizati sa poata oferi un raspuns, dar sa si gaseasca solutii rapide care sa duca la rezolvarea problemelor in cel mai scurt timp.

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Stela spune:

    Brusc, s-a facut liniste si nici un reprezentant de partid nu se mai face remarcat, prin afirmatii, prin inaugurari de piete de peste, prin mese pe la pensionari, prin orice…oare plecarea guvernului Ponta v-a cam dat planurile peste cap? Mai era ceva de furat si nu ati reusit?

  2. dragos spune:

    Problemele care le intampina locuitorii orasului… pai scoaterea traficului greu din municipiu, neracordarea caselor la canalizare,taxa aberanta de habitaclu,creerea de locuri de munca,strangerea cainilor vagaboti de pe strazi,drumurile dezastruoase din tot orasul,etc,etc!!Asta denota ca primarul N Barbu a mintit cetatenii cu acel CONTRACT, si trebuie sa plece acasa ,si sa ne lase in pace cu vechile lui minciuni!