Publicat : vin, iul. 17th, 2015

Din 18 iulie, tarife reduse la strandul din padurea Balanoaia

strandIn perioada 20-26 iulie 2015, strandul din incinta Complexului Stejarul (Padurea Balanoaia) va fi inchis pentru public deoarece in aceasta perioada se desfasoara “Tabara Internationala de Salvare si Prim Ajutor” organizata de municipalitatea din Giurgiu, Crucea Rosie Giurgiu si Societatea Româna de Cruce Rosie. Incepând de luni, 27 iulie 2015, strandul de la Stejarul va fi redeschis publicului.

De sâmbata 18 iulie, pretul biletelor de acces in incinta Strandului vor fi mai accesibile pentru giurgiuvenii care aleg sa isi petreaca timpul liber in aceasta locatie. Astfel, biletul de intrare pentru un adult va fi de 10 lei (sezlong inclus in pret), iar copiii in vârsta de pâna la 14 ani au accesul gratuit, dar platesc 7 lei pentru sezlong.
Strandul din Padurea Balanoaia dispune de 80 de sezlonguri si 11 umbrele de soare, iar pentru a asigura in permanenta conditii sanitare optime, angajații GSL iau zilnic probe pentru verificarea calitatii apei si tot zilnic igienizeaza locul. Saptamânal, se efectueaza curatenia generala a intregii locatii.

Despre autor

-