Publicat : joi, aug. 20th, 2015

Din cauza… de imagine, Gorghiu nu vine la Giurgiu

gorghiu Giurgiu 1Initial, pentru „festivitatea” de primire a lui Florian Nicolae in PNL era „programat” tot staff-ul de la Centru. Pentru a da greutate evenimentului. Se pare ca Alina Gorghiu – dupa gafa de la B1TV – nu mai vine la Giurgiu, pentru a evita intrebarile jurnalistilor din presa locala cu privire la situatia jenanta de imagine a PNL Giurgiu, dupa numirea lui Dumitru Beianu ca si co-presedinte al liberalilor. Intamplator… s-a intamplat ca la Gura Humorului sa fie o sedinta a Biroului Permanent National, astfel ca „prima doamna” a PNL l-a refuzat pe Floricel si a scapat (deocamdata) de explicatiile privind traseismul si problemele pe care le-a generat numirea lui Beianu.

La intalnirea de vineri, 21 august vor fi prezenti doar Marian Petrache – secretar general al PNL si  Gheorghe Stefan, in calitate de co-presedinte al PNL Giurgiu si vicepresedinte la nivel national. Asadar, ceea ce se anunta o actiune de forta – intrarea lui Florian Nicolae in PNL – va fi o actiune anosta, asa cum nu si-a dorit deputatul importat de PNL.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. De la înălțime și mai de departe se poate observa că liberalii n-au găsit în ograda proprie un om capabil să intre în cursa pentru Primărie și atunci au racolat un pesedist,admițând în mod tacit că PSD -ul are și oameni de valoare peste tot si la toate nivelurile.Iar misterul pentru care șefa liberalilor n-a venit la Giurgiu este din cauză că suferă de un tic verbal nemaiîntâlnit,cum deschide gurița repetă ca o păpuşă mecanică și stricată:”Ponta demisia,Ponta demisia!”.Numai că doctorii i-au dat o veste groaznică:nici chiar dacă Pontiacul demisionează,nu scapă de afecțiunea cu pricina,ci doar dacă urmează o terapie de șoc prin care să uite de politică și să revină la meseria sa de avocat.Dar atunci s-ar putea s-o ia organele la întrebări pentru aceleași acuze ce i se aduc lui Șova ( acuze anume inventate ca să se ajungă la Ponta).