Publicat : vin, oct. 28th, 2016

Din ciclul, “nu-i pentru cine se pregateste, ci pentru cine se nimereste” – Pesedistii au adunat semnaturi pentru Liliana Ciobanu

semnaturiSurpriza neplacuta pentru lupii tineri din PSD, carora ieri, chiar inainte de miezul noptii, li s-a aratat pricea. A fost ora la care au constatat ca au adunat semnaturi sub sigla PER (Partidul Ecologist Roman) si chiar si-au pus candidati la Senat si Camera Deputatilor. O lista cu oameni din esalonul doi si trei (cel putin pentru Giurgiu). Numai ca n-a fost sa fie asa… N-a fost sa fie pentru cine s-a pregatit, ci pentru cine… s-a numit de catre conducerea centrala a PER. Conducere care “a uns-o” la foc automat pe deputata Liliana Ciobanu in functia de presedinte PER Giurgiu, i-a dat pe mana stampila si listele de semnaturi (colectate cu truda de pesedisti) si Liliana a ajuns inainte de miezul noptii cu dosarele la Biroul Electoral Judetean. Fara alai de presa.
Intamplarea a facut ca lupii tineri – Razvan Cuc si Alexandru Andrei – sa vina cu dosarele de candidati ai PSD (care au avut oarece nereguli ce au trebuit remediate – este ca p-asta n-o stiati?) la BEJ si acolo sa dea peste Liliana Ciobanu, care tocmai profita de munca lor… de partid.
P.S. Ce-ar fi daca PER ar trece pragul de 5% si Liliana Ciobanu ar ajunge din nou – la toanele calculatorului – prin redistribuire, pentru inca un mandate la Camera Deputatilor. Cine credeti ca si-ar baga unghia in gat?

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. GIURGIUVEANUL spune:

    Că pesediştii, cel puţin cei locali, în frunte cu mafiotul numărul 1 Bădălău sunt neserioşi au demonstrat-o de atâtea ori. Mai nou, demonstrează că sunt şi proşti. Nu sunt în stare să-şi întocmească nişte dosare simple, dar să mai facă şi legi bune pentru ţară! Nici nu mă miră având în vedere că ei nu au fost capabili decât să facă nişte şcoli la fără frecvenţă, pe bani, la facultăţi private, o româno-americană şi un Hiperion. Iar despre traseista, ciolanista Liliana Ciobanu, care a trecut de pe canapeaua PSD, apoi pe canapeaua partidului lui Dan Diaconescu în direct, ulterior pe canapeaua partidului lui Geoană, iar acum, puturoasa şi incapabila, întingând mâna la proştii, neşcolarizaţii, corupţii, curvarii din PSD, se întinde pe canapeaua de la PER. A fost poştă de la un partid la altul nefăcând şi ea măcar o pauză de penitenţă. Nu a fost în stare nici semnături să-şi strângă singură, cum o să fie în stare să-I ajute pe giurgiuveni? De altfel, această curvă politică, cel puţin, a fost mai puţin interesată de giurgiuveni şi mai mult interesată de alţii din alte judeţe, probabil rude cu ea, interpelând la un moment dat un ministru pentru un brăilean, ceea ce s-a văzut cu uşurinţă pe internet! JOS CU PROŞTII, NEŞCOLARIZAŢII, CORUPŢII, C….VARII DIN PSD ŞI CU COARDELE LOR DIN PER!

  2. ecologu spune:

    … Chiar m-aș bucura pentru Liliana ! Comparativ cu dromaderii PSD-ului este de mii de ori mai bună !

  3. ioana popescu spune:

    In primul rand -problemele cu dosarele de candidati sunt reale,dar au si vor avea mari probleme datorita altor dosare ,de alt gen,-Badalau deja are pregatiti alti doi candidati in locul celor doi care nu au nici unghii,pt ca si le rod,nu au nici gat pt ca sunt catelusi de McDonalds !!! In al doilea rand Liliana Ciobanu chiar ar notorietate fata de cei doi….mari albi….