Publicat : sâm, iul. 11th, 2015

Din “lista scurta” a PNL Giurgiu, Gheorghe Stefan il vrea pe Beianu co-presedinte

lista scurta PNLAsadar, “ezista o esplicatie”… PNL Giurgiu are o “lista scurta” cu potentiali co-presedinti… Asa a declarat co-presedintele PNL Giurgiu, Gheorghe Stefan, intr-o recenta conferinta de presa. Lista din care face parte si Dumitru Beianu. Ei bine, daca la conferinta de presa de vineri, Dumitru Beianu a stat “de-a dreapta” lui Gheorghe Stefan, in ipoteza in care “catindatul” va fi numit, nu putem decat sa presupunem ca locul pe care i-l va rezerva Stefan va fi… mai la stanga (in amintirea perioadei pesediste a lui Beianu).

“In fata celor de la Centru, din lista scurta a PNL Giurgiu il voi sustine pe Dumitru Beianu pentru functia de… al doilea co-presedinte. Consider ca este singurul care ar putea sa realizeze unitatea in PNL Giurgiu. Eu imi doresc sa fim o echipa unita, un singur cor, o singura voce… Toata tevatura care s-a iscat in PNL Giurgiu face jocurile altor partide… Dezaprob modul de lucru al anumitor colegi, care nu stiu sa lucreze in echipa, care baga batul prin gard si destabilizeaza organizatia. In calitate de vicepresedinte PNL la nivel national, la sedinta de marti din Bucuresti veti avea votul meu de sustinere, domnule Beianu”, a declarat Gheorghe Stefan.

Dupa aceasta declaratie, Gheorghe Stefan a devenit mai dur si a lansat si o amenintare la adresa “destabilizatorilor” interni la care facea referire, fara a da nume…

“O sa-i fac sa plateasca pe cei care destabilizeaza organizatia. Voi face o informare catre centru cu ceea ce se intampla in PNL Giurgiu… Scaunele nu sunt date pe nume, aceste scaune trebuie castigate, politica este o competitie”, a spus liderul PNL.

N.R. “Lista scurta” la care facea referire liderul PNL Giurgiu este formata din trei nume – trei “pretendenti” la co-presedintia PNL: Dumitru Beianu, George Neagoe si Ion Mateescu.

P.S. Este frustrant pentru liberalii cu vechime in partid ca un fost PDL-ist sa le faca ordine si sa isi impuna punctul de vedere cu privire la structura de conducere. Este o situatie pe care ei singuri si-au creat-o si pe care, constatam, nu o pot gestiona…

Despre autor

-

Afisat: 6 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. nicoleta pana spune:

  Mateescu nu e un om rau. Numai ca sa tii in spate un partid care va ajunge inevitabil curand la guvernare e cu totul altceva.Vremea lui sigur va veni.Dar nu inca.

 2. Observ ca in multe articole se asociaza numele pentru copresedinte PNL -Ion Mateescu. Unii zimbesc pentru ca acest om nu a iesit in fata ca altii. Da, nu a iesit in fata pentru ca este un tip modest, care respecta ierarhia si vechimea in partid, dar care si-a onorat toate sarcinile transmise de cei mai mari. Dar, „acei mai mari”, aproape toti, au avut probleme si incet, incet, au migrat la alte partide sau au lasat „ciocu mic” pentru binele personal. De ani buni isi face treaba cu profesionalism la directia pe care o conduce, este in prezent consilier judetean si vicepresedinte al PNL (la vechiul si actualul). Conform regulii prin care poti vedea capacitatea unui om promovandu-l, il vad ca cel mai potrivit in functia de copresedinte PNL, pe acest domn.Acesta va aduce, dupa parerea mea, echilibrul in partid si cred ca va fi acceptat fara retineri si de membrii PDL.Unii ar considera numirea o surpriza, dar in PNL surpriza se poarta (vezi Iohanis, Gorghiu, etc.). De ce nu si la Giurgiu, Mateescu?

  • Surprize -surprize!Se vede ce surprize ne-ar pregăti Johannis dacă ar avea”guvernul”lui,visteria țării este bogată și foamea liberalilor și pedelistilor mare de tot.Surpriză mare este si domnișoara Alinuța Gorghiu,frumușică și isteață ca o instructoare de pionieri din alte vremuri,dar foarte rea ,nu știe decât”Ponta,Ponta,Ponta”,de „n”ori Ponta pe zi,cred că dacă respectivul ar dispare fizic,domnișoara Alinuța ar fi tare fericită că asa ar ajunge gașca ei la putere .Urâtă fata arată acum liberalii poporului,și urâtă fata vor fi avut dintotdeauna din moment ce Eminescu îi eticheta în fel și chip.

 3. luca mario spune:

  cel mai bun copresedinte PNL este Ion Matescu adearatul liberal.

 4. Fratii de peste Prut vin sa ceara UNIREA!
  Iesim in strada sa-i intampinam !
  Pe 12 iulie 2015 in Piata Universitatii -Bucuresti la ora 14:00
  Dupa ce atat fostul cat si actualul Presedinte al Romaniei, alaturi de premier, le-au promis ca , daca vor cere Unirea, Unirea se va face, zeci de mii de romani basarabeni au votat-o duminica, 5 iulie, la Chisinau. Acum, o mie de tineri de peste Prut vin pe jos la Bucuresti sa ceara clasei politice de aici infaptuirea Reintregirii Nationale.
  Contextul actual ne obliga sa fim partasi, nu martori. E momentul ca impreuna sa iesim in strada pentru a indrepta greselile istoriei. Unde? In Bucuresti, Capitala tuturor romanilor!
  http://www.actiunea2012.ro