Publicat : lun, dec. 19th, 2016

Diplome si felicitari pentru voluntarii Crucii Rosii

cr-xxxpngAnul acesta, pe 4 iulie, Crucea Rosie Romana a implinit 140 de ani de activitate neintrerupta. Toate evenimentele la care a participat Crucea Rosie Giurgiu in acest an au fost dedicate acestei zile.
Luni, 19 decembrie in sala de festivitati de la Scoala nr. 8, Filiala de Cruce Rosie Giurgiu a oferit diplome elevilor voluntari, care au participat la actiunile din anul 2016, si in special celor care au participat la defilarea prilejuita de Ziua Romaniei.
“Acesti tineri care sunt in sala sunt de la doua licee mari din Giurgiu – Tudor Vianu si Ion Maiorescu – sunt cei care s-au implicat in foarte multe activitati. Ultima actiune la care au participat a fost defilarea din 1 Decembrie – Ziua Nationala a Romaniei.
Acesti tineri primesc azi diplome de participare in semn de pretuire pentru activitatea lor. Multumim Inspectoratului Scolar pentru sprijinul acordat. De asemenea multumim profesorilor si directorilor de scoli, dar si parintilor elevilor voluntari, pentru intelegerea de care au dat dovada”, a declarat Marian Macelaru, directorul Filialei de Cruce Rosie Giurgiu.

Despre autor

-