Publicat : mie, apr. 1st, 2015

Directia 5 si Marius Moga vor concerta la Giurgiu

petancaInvitat de primarul municipiului intr-o recenta conferinta de presa, directorul Centrului Cultural Ion Vinea – Virgil Petanca, a facut o scurta trecere in revista a evenimentelor care se vor desfasura in cadrul programului „Primavara Culturala Giurgiuveana”. Evenimentele culturale incep in data de 6 aprilie si dureaza pana pe 22 mai, iar in cadrul acestora intra si Zilele Municipiului Giurgiu.

Ei bine, in cadrul acestor manifestari, prilejuite de zilele orasului, pe langa spectacolele folclorice (23 si 25 aprilie), seara de opera (23 aprilie) sau intalnirea cu actorul Dorel Visan (21 aprilie) giurgiuvenii vor avea parte de concerte cu mari artisti ai muzicii romanesti… Directia 5 va concerta in seara de 24 aprilie, iar Marius Moga si trupa sa vor sustine un concert de exceptie in seara de 26 aprilie..

De asemenea, in seara de 23 aprilie vor concerta Corina si Antonia.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
 1. Astazi, 02.04.2015 in urma unui articol aparut pe site-ul “Giurgiul pe surse” , o doamna a venit cu urmatoarea propunere : “daca sumele de bani solicitate de Biserica vor fi alocate prin taieri de la alte institutii ,sunt de acord cu pozitia domnului consilier!pana la urma oamenii au nevoie de sprijin financiar si acesti bani, daca exista , trebuie sa ajunga la ei si nu la interpusi,indiferent cine sunt acestia!” .
  Cred ca ideea este foarte buna , din moment ce exista 4 miliarde de lei, bani liberi in Consiliul Judetean , acesti bani ar trebui sa ajunga direct persoanelor nevoiase.
  De aceea, la un cuantum de aproximativ 1.000 ron /ajutor , aproximativ 400 familii din Giurgiu ar putea beneficia de acest sprijin . Deja ideea am impartasit-o si altor Consilieri Judeteni din toate partidele .
  Pana maine ii voi contacta pe toti si voi propune in plenul sedintei distribuirea acestor bani .
  Pentru a accesa aceste ajutoare procedura este urmatoarea: se depune la Registratura Consiliului Judetean o cerere scrisa de mana dar motivata, care sa contina cuantumul venitului pe persoana ( membru familie lunar) si nevoile medicale care fac ca acest venit sa fie insuficient . Toate acestea vor fi justificate de xerox-uri dupa documente ( bonuri de pensie sau salariu , adeverinte medicale, bilete de internare , retete , etc. etc ) .
  Subliniez ca acest demers este transpartinic , nu este meritul unui partid anume ci este dreptul dumneavoastra sa beneficiati de acesti bani.