Publicat : sâm, apr. 16th, 2016

Documentul care poate distruge cariera politica lui Beianu – ce spun liberalii despre copresedintele lor

beianu antonEste vorba de un memoriu semnat de 50 de membri ai organizatiei judetene PNL Giurgiu si trimis lui Vasile Blaga si Alinei Gorghiu, in care semnatarii cer ca Dumitru Beianu sa fie schimbat din functia de copresedinte al partidului, sa nu mai candideze pe lista de consilieri judeteni, iar locul lui sa fie luat de Marin Anton.  chiar daca, in conferinta de presa a liberalilor giurgiuveni, Marin Anton a precizat ca nu stie nimic despre acest memoriu, colegul lui de partid, Gheorghe Stefan, a declarat senin ca stie nu numai domnia sa, ci si cei din conducerea partidului de la Giurgiu de acest document.
“Am vazut acel memoriu, stim si cine l-a semnat, insa a venit mult prea tarziu si total nejustificat. Este un memoriu in care se cerea ca domnul Anton sa fie copresedintele PNL Giurgiu si candidat la Consiliul Judetean”, a declarat Gheorghe Stefan.
Ca sa dreaga busuiocul si sa ii mai revina sangele in obraji lui Beianu, Stefan a precizat ca, “PNL a aprobat in BPN numele candidatilor pentru Primarie si Consiliul Judetean, iar la Modrogan (unde au avut loc negocierile pentru intrarea in PNL a lui Anton si Iliescu – N.R.) lucrurile au ramas asa. Memoriul este caduc si nu are nicio importanta”.
Asa o fi, insa surse de la Modrogan au lasat sa scape informatia ca zilele lui Beianu sunt numarate in functiile detinute in PNL si ca urmeaza ca in maximum doua saptamani sa fie inlocuit cu Marin Anton.
Revenind la memoriul care se intinde pe mai mult de trei pagini, nu se poate ca Vasile Blaga sau Alina Gorghiu sa ramana impasibili la grozaviile descrise de semnatari. Procentajul la care a ajuns PNL Giurgiu sub “inteleapta conducere” a lui Beianu (procent care nu depaseste 12%), strategia agresiva de comunicare online impusa unui grup de tineri din organizatia municipala, comunicarea cu membrii de partid si nu in ultimul rand “jemanfisismul” lui Beianu vis a vis de dezertarile in masa din PNL Giurgiu – toate acestea sunt descrise in acel memoriu, care a ajuns pe masa liderilor liberali de la Centru.
Ramane de vazut cand si cum vor proceda cei de la Bucuresti. Daca sursele noastre ne-au dat informatiile corecte, sfarsitul carierei politice a lui Beianu este foarte aproape.

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Membru PNL spune:

  BEIANU DUMITRU ESTE O JIGODIE
  TOATA ECHIPA LUI TREBUIE SA DISPARA DIN PEISAJUL POLITICII GIURGIUVENE

 2. Membru PNL spune:

  Conducerea centrala a PNL a mai fost informata despre situatia dezastruasa din PNL Giurgiu, chiar daca dl. Gigi Stefan considera imoral si nedrept ceea ce s-a tot comunicat nu de acum si de luni bune despre framantarile interioare din partid, despre plecarile si demisiile formulate de catre membri marcanti ai acestei formatiuni si nu numai, despre stilul absolut mizerabil, ascuns al colegului Beianu, care a preferat macinarea acestui partid din interior, cu buna stiinta, parca facand jocul partidului advers PSD. Deci nu este nici nedrept si nici nejustificat acel memoriu semnat doar de o parte dintre membri PNL…

 3. Tata Lor spune:

  beianu a fost si va ramane o capusa,a supt bani de peste tot,iar ca politician este 0 barat,s-a inconjurat numai de pupincuristi,si-a eliminat toti adversarii din partid,si tot el se crede neindreptatit.chiar ar fi bine ca acest individ si ceata lui de pupincuristi sa dispara din peisajul politicii giurgiuvene,pentru ca acest judet nu are nevoie de oameni cu doua fete,asa cum e si acest beianu