Publicat : mar, ian. 17th, 2017

Dubla actiune: zapada veche se transporta in afara orasului, zapada noua… se combate

x1Ieri seara, conducerea Primăriei s-a întâlnit cu responsabilii de deszăpezire pentru a stabili modul de acțiune pentru următoarele zile.
Pentru ca prognoza meteo a anuntat ninsori, inca de aseara, echipele de deszapezire actioneaza cu sărărite și material antiderapant pe principalele strazi din municipiu.sedinta 1În paralel, operațiunea de transportare a zăpezii continuă.sedintaPe partea stangă a șoselei Bucuresti se acționeaza cu 4 buldoexcavatoare, 4 masini, 1 wola în zona Mereni și pe toate străzile din spatele Spitalului, urmând zona Abatorului. Tot pe stanga, un alt echipaj cu 3 basculante, o wola și 3 buldoexcavatoare vor finaliza acțiunea la ansamblul de blocuri H, apoi de la Sirenei către strada Tudor Vladimirescu, cartierul Oinac spre Piață; toată zona între Rozelor și Miron Nicolescu.
Pe partea dreaptă a șoselei București, se va acționa cu 3 buldoexcavatoare, 3 camioane și 10 oameni în zona Teatrul de Vară, un alt echipaj cu 2 buldoexcavatoare și 2 mașini va lucra pe str. Gării, de la rondul Căprioara, până sus la sensul următor și va intra pe strada Nicolae Titulescu până în capăt la Fabrica de pâine, apoi se va intoarce pe strada I.C. Bratianu.
O altă echipă mixtă (utilaje+oameni la lopată) actioneaza de la Căprioara spre Cartierul Verde.
ADPP, cu oameni și utilaje, va acționa la blocurile C1, C2, blocurile ANL de pe Petre Ghelmez si blocurile 111, 112, iar GSL cu o echipă va lucra în zona din spatele CEC-Meteor, în timp ce alte utilaje și oameni vor lucra în spatele blocurilor din centrul orașului (blocurile 60, 75 și 45, străzile Hristo Botev, G-ral. Berthelot, pâna la Prefectura veche).x2

Despre autor

-